Αδωνις : θα κλεισουν οι τραπεζες εαν δεν τα βρουμε με την τροϊκα!!!

Θα κλείσουν οι τράπεζες(!) εάν δεν τα βρει η κυβέρνηση με την Τρόικα εκτίμησε σήμερα ο Άδωνις Γεωργιάδης. Σε συνέντευξη που παραχώρησε το πρωί στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, όταν ο Γ. Παπαδάκης του ζήτησε να προσδιορίσει τι θα γίνει εάν...

δεν τα βρούμε με την Τρόικα, ο
γαλάζιος βουλευτής υποστήριξε ότι θα υπάρξει μεγάλο πρόβλημα με τις ελληνικές τράπεζες παρά την ανακεφαλαιοποίηση και τα αποτελέσματα των stress test που έδειξαν ότι είναι από τις ισχυρότερες στην Ευρώπη.
Στο ίδιο πνεύμα αναφέρθηκε και στις πρόσφατες δηλώσεις Παπαδημούλη για την ανάγκη συνάντησης Σαμαρά-Τσίπρα. «Μόλις τα πράγματα έσφιξαν ο κ. Παπαδημούλης έκανε στροφή 180 μοιρών. Γιατί δεν το είπε νωρίτερα; Γιατί τώρα ως αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου τώρα ξέρει» ανέφερε ο βουλευτής της ΝΔ.

Ενοχλημένος από την κριτική που του ασκήθηκε από τον Γιώργο Παπαδάκη ο Άδωνις Γεωργιάδης κάποια στιγμή εξερράγη και του είπε: «Γιατί δεν γίνεστε πρωθυπουργός να τα λύσετε όλα; Αφού έχετε τη λύση για τον Σόιμπλε, την Μέρκελ για όλα» με τον δημοσιογράφο να του απαντά: «Εσείς θέλετε παπαγαλάκια γι' αυτό αντιδράτε έτσι»
Keywords
Τυχαία Θέματα