Αχ ρε σιμο...

22:38 12/9/2012 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο "Παλιός"
Αχ ρε Σίμο, σε έχουν πάρει ολοι στο ψηλό. ΣΕ κάνουν οτι θέλουν και εσυ δεν λες κουβέντα. Όπως ολα δείχνουν, η τοποθέτηση του Σίμου Κεδίκογλου απο τον ιδιο τον πρωθυπουργό στην θέση του κυβερνητικού εκπροσώπου κρίνεται...
ως μέγα λάθος. Που είσαι ρε Μιχελάκη να δείξεις στον Σίμο πώς γίνεται η δουλειά; Δείξτου οτι για να κάνεις ομελέτα πρέπει να σπάσεις αυγά.
Σαφέστατα και αναφερόμαστε στην λάθος διαχείρηση της ΕΡΤ όπου όλοι βράζουν με τις επιλογές
σε διοικητικά πόστα ( ΔΗΜΑΡ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ) οι οποιοι και είναι μέλη του συστήματος ΕΡΤ και ακονίζουν τα μαχαιροπήρουνα τους.
Αχ ρε Σίμο, πέταξες μακριά και την πλειοψηφία των φιλοκυβερνητικών δημοσιογράφων και στη θέση τους έβαλες το σύστημα ΕΡΤ.
Την Παρασκευή θα πέσει γλέντι με ολο τον συρφερτό που θα περάσει απο το Δ.Σ. και σχεδον κανένας δεν είναι φιλοκυβερνητικός.
Που πήγε το όραμα που είχες για την ΕΡΤ ρε Σίμο; Προφανώς χάθηκε στην στροφή... Πού είναι ο δυναμισμός σου, κατά των λαμογιών και του συστήματος ΕΡΤ;
Πες μας απο όλες τις νέες συμβάσεις δημοσιογράφων, διοικητικών και συμβούλων πόσες είναι δικές σου εισηγήσεις; Πόσες; Καμία γιατί πολύ απλά δεν έχεις τον έλέγχο της ΕΡΤ επειδη φοβάσαι. Φοβάσαι να συγκρουσθείς..και ξέρεις...ο φόβος είναι κακός σύμβουλος. .Κρίμα,γιατί ξεκίνησες καλά αλλά στην πορεία...φοβήθηκες...Α ρε Μιχελάκης που σου χρειάζεται..
Keywords
Τυχαία Θέματα