Xαθηκε καφετιερα στο ραδιομεγαρο -το κτiριο της ερτ θελει ο στουρναρασ(!!!)

14:46 6/12/2013 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο Κ.Π.
Αγαπητό Fimotro,
«Τίποτα, τίποτα δεν μας σταματά, την ΕΡΤ θα την ανοίξουμε χωρίς το Σαμαρά(!)». «Θέλουμε την ΕΡΤ, δεν θέλουμε Δου-Του, με όλα τα γιουσουφάκια του κάθε υπουργού!». Αυτά ήταν μερικά από...
τα καυστικά συνθήματα που ακούστηκαν με χιούμορ, έξω από το ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής. Από την προηγούμενη μέρα είχαμε την πληροφορία ότι έξω από το κτήριο της ΕΡΤ, την Πέμπτη 5-12 θα γινόταν
ειρηνική διαδήλωση στις 15:00 ώρα. Τα ξένα ΜΜΕ πάντα ενδιαφέρονται, για τέτοια θέματα, ιδιαίτερα όταν αφορούν την ελευθερία της ενημέρωσης.

Ένα ρεπορτάζ λοιπόν περίπου ενός λεπτού θα έκανε το γύρω του κόσμου. Ανεβαίνοντας στο ραδιοιμέγαρο τη συγκεκριμένη ώρα αντί για συγκέντρωση, συναντήσαμε διμοιρίες των ΜΑΤ. Δύο ώρες αργότερα άρχισαν να κάνουν δυναμικά την παρουσία τους έξω από το κτήριο, απολυμένοι-εργαζόμενοι της ΕΡΤ, απαιτώντας, την άμεση επαναλειτουργία της Δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, με συνθήματα κατά του κλεισίματος και της κυβέρνησης, Στουρνάρα, Καψή, Μάναλη, αλλά, και πρώην συναδέλφων τους, κατηγορώντας τους ως προδότες του αγώνα. Μερικές εκατοντάδες άτομα, με την παρουσία τους, από όλους τους κλάδους και τις ειδικότητες έδωσαν το παρόν και τη θέληση να συνεχίσουν τον αγώνα μέχρι να δικαιωθούν. Γύρω στις 19:00 αποχώρησαν ειρηνικά.

Όπως μας ενημέρωσαν οι πρώην εργαζόμενοι, που δεν δέχονται τον όρο, «πρώην», από εδώ και πέρα η κυβέρνηση θα τους συναντά συνεχώς μπροστά της. Ιδιαίτερα δυναμικές κινητοποιήσεις ετοιμάζουν όπως λένε κατά τη διάρκεια της προεδρίας από 1-1-2014, στο Ζάππειο, Μέγαρο μουσικής και όπου αλλού υπάρχουν εκδηλώσεις της ΕΕ, ώστε τα διεθνή ΜΜΕ να στρέψουν προς τα εκεί την προσοχή τους, αλλά και τα ΜΑΤ να έχουν πολύ δουλειά(!). Μια τέτοια εξέλιξη καταλαβαίνετε τι διασυρμός θα είναι για τη χώρα μας.

Και ενώ όλα αυτά συμβαίνουν μετά το κλείσιμο της ΕΡΤ, που κανείς μέχρι τώρα δεν έχει καταλάβει γιατί έκλεισε, με τον τρόπο που την έκλεισε ο Σαμαράς, προκύπτει άλλο θέμα με τον Στουρνάρα και την ΕΡΤ. Σύμφωνα με πληροφορίες, αν είναι λάθος ας διαψευστεί, ο ΥΠΟΙΚ κάνει σκέψεις, να χρησιμοποιήσει το μεγαλύτερο μέρος του κτηρίου της ΕΡΤ για άλλον σκοπό! Το μάτι του λένε γυαλίζει!!! Αλήθεια η ψέματα δεν το γνωρίζω, πάντως σε κύκλους του υπουργείου υπάρχει αυτή η σκέψη. Το κτήριο πάντως μπορεί να φιλοξενήσει, μαζί μα τα νέα κτήρια, περισσότερα από 5000 άτομα. Μετά τη συρρίκνωση της ΕΡΤ στα 1000-1500, αυτά μπορούν να μεταφερθούν σε ένα τμήμα του κτηρίου και το άλλο να το εκμεταλλευτεί το ΥΠΟΙΚ. Άλλωστε η τηλεόραση είναι του υπουργείου(!!!) και το κτήριο μπορεί να το κάνει ότι θέλει!

Εν τω μεταξύ, μέσα στο ραδιομέγαρο γίνεται το έλα να δείς(!!!). Η απογραφή του υπουργείου με τη βοήθεια του κλειδαρά, που, φεύγοντας από το κτήριο, θα έχει πάρει «διδακτορικό» και θα γραφτεί στο βιβλίο Γκίνες από τις σπασμένες κλειδαριές, συνεχίζεται. Τα πάντα καταγράφονται, με κάθε λεπτομέρεια!!! Γραφεία συρτάρια ανοίγονται και όλα μπαίνουν στο μικροσκόπιο. Δεν είναι υπερβολή αν πω ότι προσωπικά είδη «αναγκαία»των γυναικών όπως και «ανδρών» που είχαν ξεχαστεί στα γραφεία τους, φέρουν το «ταμπελάκι» του ελέγχου-καταγραφής.

Μέσα λοιπόν από την καταγραφή, έχει δημιουργηθεί και ένα μείζων θέμα με μία «καφετιέρα», που χάθηκε από το γραφείο Ρ203 και αναζητά ο ιδιοκτήτης, ο οποίος απειλή ακόμη και με μήνυση. Την καφετιέρα αυτή την είχε φέρει από το σπίτι του για να φτιάχνει καφέ και να προσφέρει και σε φίλους επισκέπτες. Πληροφορήθηκε ότι μετά την απογραφή η καφετιέρα ανήκει στο υπουργείο οικονομικών(!). Παρέμενε όμως στο γραφείο μέχρι να γίνει επίσημη παραλαβή, όπως σε όλο το καταγεγραμμένο υλικό! Πριν δυο μέρες πήγε στο γραφείο για να πάρει κάποια προσωπικά του χαρτιά. Η καφετιέρα όμως είχε κάνει «φτερά».

Η αναζήτηση συνεχίζεται, αλλά η καφετιέρα άφαντη!!! Τα πρόσωπα που έχουν φτάσει από Μουρούζη και Κατεχάκη για να επανδρώσουν το «μόρφωμα» λένε ότι δεν γνωρίζουν που βρίσκεται η καφετιέρα, πάντως εδώ καφετιέρα, εκεί καφετιέρα πουθενά δεν βρίσκεται και είναι ένα από το ανέκδοτα που κυκλοφορούν, «αν κάποιος την βρει να ενημερώσει Σουλτάνο Στουρνάρα, Μάναλη για να μην υπάρχουν κυρώσεις σε «γιουσουφάκια» για κλοπή δημόσιας περιουσίας!!!

Πέρα από την «καφετιέρα» που είναι και αυτό ένα «σοβαρό» θέμα(!), είναι τι γίνεται τώρα στο ραδιομέγαρο. Δείτε λοιπόν τι συμβαίνει. Όλα αυτά τα ονόματα που θα διαβάσετε προέρχονται από την ΕΡΤ. Που σημαίνει ότι συμμετείχαν στη διαφθορά η οποία ήταν και η αιτία του «μαύρου». Εγώ δεν θα πω αν βαρύνονται με διάφορα αδικήματα η τη προσφέρανε στον φορέα, ας το κρίνουν άλλοι και ας δώσουν τα εύσημα που τους αξίζουν. Γι'αυτό σέβομαι τις ανάγκες του καθ'ενός που αποφάσισε να εργαστεί στη ΔΤ. Όχι όμως με προδοσία και αριβισμό μιας εφήμερης «ηδονής», εις βάρος συναδέλφων. Με ποιους λοιπόν ο κ. Καψής χτίζει το φορέα του μέλλοντος και υλικά από την κατεδάφιση της ΕΡΤ;

Διβάστε: Αρίστων Κοντιζάς, έξ απορρήτων του Καψή ενεργεί αντ'αυτού στις προσλήψεις τεχνικών και άλλων ειδικοτήτων. Πρώην συνδικαλιστής. Ένας από τους στυλοβάτες του Καψή, του έχει τυφλή εμπιστοσύνη. Σαν προσφορά και αξία ας το πάρει το ποτάμι!

Ευάγγελος Λουριδάς, ο άνθρωπος κλειδί του Καψή, που μαζί με τον Δημητρακάκο ετοιμάζουν την προκήρυξη της ΝΕΡΙΤ. Πολλά γράφονται περί ποινικών διώξεων, εμείς δεν υιοθετούμε τίποτα, αυτά είναι θέματα της δικαιοσύνης.

Και συνεχίζουμε: Έυα Τσαροπούλου (λύκειο) συνδικαλίστρια- διοικητικός. Φακλή Δέσποινα (ΔΕ) πρώην δ/ντρια οικονομικών υπηρεσιών. Ευάγγελος Βενετσάνος (ΔΕ) οικονομικός. Μιλιά Κοτσιένη Ηλεκτρονικός συνδικαλίστρια, πρόεδρος των ηλεκτρονικών μαζί με τους Κώστας Μαντάς, Ανδρέας Κουστούκης, Αναστασία Τιμόθεου. Άλλοι ηλεκτρονικοί, Κρέοντας Καναβάς, Νίκος Αμουτζάς.

Αποθηκάριοι: Αγγελής Ζουμπουρλής, Κώστας Μητρόπουλος. Επίσης Παν. Καραντίας (λύκειο) ηλεκρονικός και Βασίλης Αλεξόπουλος υπεύθυνος αρχείου. Ευαγγελία Τσιλίκουνα (νοσηλεύτρια) πρώην δ/ντρια προγράμματος. Λένα Χοϊδά πρώην γενική δ/ντρια τηλεόρασης(λύκειο-Deere).Να προσθέσω και μερικά ακόμα ονόματα από την αμαρτωλή ΕΡΤ. Λεωνίδας Αντωνόπουλος δημοσιογράφος υιός του πρώην γενικού της ΕΡΤ Νικηφόρου και φίλου στο ίδιο συγκρότημα ΔΟΛ κ. Καψή. Ακόμη Σταυρούλα Χριστοφιλέα, Οντίν Λιναρδάτου, Προκόπης Δούκας, παιδιά που μετά την 11ην Ιουνίου, έδιναν μάχες εναντίον του κλεισίματος. Τώρα βολευτήκαμε(!).

Τελευταίο άφησα το καλύτερο. Γίωργος Μαγγανιάς πρώην συνδικαλιστής με δράση. Ανέλαβε δ/ντής καθαριότητος και κατευθύνει σύμφωνα με πληροφορίες, την ιδιωτική εταιρεία που ανέλαβε να καθαρίσει το κτήριο. Υποδεικνύει τους χώρους που θέλουν καθαριότητα. Μάλιστα, όπως σημείωσαν οι συγκεντρωμένοι, εθεάθη πολύ κοντά, μετρώντας και καταγράφοντας τους συναδέλφους του(!).Πρέπει να σημειώσουμε ότι στη ΔΤ, έχει προσληφθεί και η θυγατέρα του, Ανδριάνα Μαγγανιά.

Αυτή είναι σε γενικές γραμμές η ομάδα της ΔΤ, που θα παραδώσει στη ΝΕΡΙΤ. Έχω και άλλα ονόματα σκηνοθετών δημοσιογράφων διοικητικών υπαλλήλων από την αμαρτωλή, αλλά σιγά-σιγά. Έχουμε το μεγάλο θέμα του Μουντιάλ και πολλά άλλα, που ξεπουλάει η τηλεόραση του υπουργείου Οικονομικών όσο-όσο, πάρε ότι θέλεις παλιατζή. Φίλοι, αδέλφια, συνάδελφοι, ολόψυχα, μέσα από την καρδι8ά μου, καλή επιτυχία στην αποστολή σας!!!!!!! Άντε γεια!
Keywords
Αναζητήσεις
αρίστων κοντιζάς, φακλη δεσποινα
Τυχαία Θέματα