Tρεμουν ντιμπεϊτ με βενιζελο

14:43 5/6/2012 - Πηγή: Fimotro
Από το : tokarfi.gr
Για μια τηλεοπτική μάχη άκρατης παροχολογίας ετοιμάζονται οι Αντώνης Σαμαράς και Αλέξης Τσίπρας οι οποίοι με το «έτσι θέλω» προσπαθούν να μεταβάλλουν την εκλογική διαδικασία σε μια προσωπική μάχη ανάμεσα σε...
δεξιά και αριστερά, θυμίζοντας σκηνικά παλιότερων δεκαετιών. Γι’ αυτό και σφυρίζουν αδιάφορα σε ένα ντιμπέιτ με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς καθώς δεν θέλουν σε καμία περίπτωση
να τεθούν αντιμέτωποι απέναντι στον Ευάγγελο Βενιζέλο, ο οποίος μπορεί με επιχειρήματα να τους ξεμπροστιάσει και να αποδείξει ότι τα προγράμματά τους οδηγούν τη χώρα στην εξαθλίωση….

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έχει αποδείξει ουκ ολίγες φορές ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα να …κατατροπώσει τους πολιτικούς του αντιπάλους στην επιχειρηματολογία καθώς είναι ίσως ο μόνος από τους αρχηγούς των κομμάτων που γνωρίζει επακριβώς την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η οικονομία και η χώρα.

Και η γνώση αυτή είναι αντίθετη με την επικίνδυνη παροχολογία του ΣΥΡΙΖΑ και την φθηνή αλλά εξίσου ανακριβής της Νέας Δημοκρατίας.

Έτσι ένα ντιμπέιτ θα αναδείξει ότι τα προγράμματα των δυο μονομάχων δεν έχουν επαφή με την πραγματικότητα. Και πως παρά τις φαινομενικές διαφορές τους, και τα δυο έχουν την ίδια κατάληξη. Την επαναφορά της χώρας στη δραχμή και στην απόλυτη καταστροφή.
Keywords
Τυχαία Θέματα