To ξηλωμα του σαμαρα απο τη νεολαια, η κωλοτουμπα παπαμιμικου και ο ανεπιθυμητος χρυσοχοϊδης

09:47 27/5/2015 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο Ιωάννης Καλαμίδης
(από το : tokentro.gr)
Η νεολαία της ΝΔ απασφάλισε και αποφάσισε να καθαρίσει τον ανεκδιήγητο πρόεδρό της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά. Η εκδήλωση που προκάλεσε χτες η φοιτητική νεολαία της ΝΔ
και...
είχε πολύ μεγάλη συμμετοχή, αναφερόταν στο μέλλον της κεντροδεξιάς. Όπου όλοι μιλούσαν για τις τεράστιες γκάφες του Αντώνη Σαμαρά αλλά και για την παρέα του που παίρνει αποφάσεις που συρρικνώνουν τη ΝΔ στα ποσοστά της Πολιτικής Άνοιξης. Όπως αυτής της απόφασης, να ανοίξουν τις πόρτες του κόμματος στο τρίο Βορίδη-Γεωργιάδη-Πλεύρη.

Η είδηση δεν είναι ότι σε αυτή τη συζήτηση ήταν κεντρικό πρόσωπο η Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία οριοθέτησε την αρχή της πτώσης της ΝΔ όταν δεν υπέγραψε το πρώτο Μνημόνιο, αλλά το γεγονός ότι ήταν μία εκδήλωση από τα νέα παιδιά, που βλέπουν τις αρχές του Κωνσταντίνου Καραμανλή να έχουν ξεφτιλιστεί στα χέρια μίας ακροδεξιάς παρέας που λαμβάνει αποφάσεις χωρίς καμία δημοκρατική διαδικασία.

Να θυμίσουμε πως ο εμπαθής Αντώνης Σαμαράς δεν πήγε ποτέ!! να δώσει συγχαρητήρια στη νεολαία του κόμματός του που έφερε τη μεγάλη νίκη στις φοιτητικές εκλογές, όταν η μεγάλη Συγγρού καταγράφει ποσοστά τραγικής συρρίκνωσης του 15%!

Ακόμη είδηση είναι ότι ο μέχρι χτες Σαμαρικός και Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Ανδρέας Παπαμιμίκος, που είχε υιοθετήσει την καταστροφολογία των συμβούλων του προέδρου του, χτες εμφανίστηκε στην ίδια εκδήλωση, συναινώντας με αυτό τον τρόπο στο ξήλωμα του Αντώνη Σαμαρά. Ο νεαρός Ανδρέας, συμμέτοχος στα εκλογομαγειρέμματα που έφεραν τραγικά αποτελέσματα στις ευρωεκλογές του 2014 και τις αντίστοιχες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αλλά και στις εθνικές του 2015, προσπαθεί να διασωθεί, κάνοντας το πέρασμα από τη Σαμαροπροστασία, στο Σαμαροεκδιωγμό, διά της παρουσίας του σε εκδηλώσεις που έχουν αυτό το σκοπό.

Η τελευταία είδηση είναι ότι Χρυσοχοίδης, και όποιος άλλος το παίζει «κεντρώος» είναι ανεπιθύμητος στη ΝΔ, καθώς θεωρήθηκε, πολιτικός γυρολόγος και όχι ως προσωπικότητα που θα συμβάλλει στην ανασύνταξη της κεντροδεξιάς. Αυτό ειπώθηκε, διότι ο Αντώνης Σαμαράς και η παρέα του, διαρρέουν τα ονόματα όσων βρίσκονται στον «πάγο» από το νέο καθαρό ΠΑΣΟΚ, ως νέες μετεγγραφές... για το άνοιγμα του απο-κόμματός του στο κέντρο... Όμως οι αποφάσεις από τη γνήσια ΝΔ έχουν παρθεί και από ότι φαίνεται αν προλάβει ο ένοικος της Συγγρού και προχωρήσει σε αυτό το ανεκδιήγητο άνοιγμα, ο Χρυσοχοίδης θα βρεθεί σε ένα γκρουπούσκολο με μόνα στελέχη, τους Σαμαρά, Βορίδη, Γεωργιάδη, Πλεύρη, Γιακουμάτο, Λαζαρίδη, Μπούρα, Πτωχό, Σταμάτη, Μουρούτη και λοιπούς γραφικούς μιας άλλης εποχής.
Keywords
Τυχαία Θέματα