To πληρεξουσιο

18:03 3/2/2012 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο Μπάμπης Νικόπουλος
(από το : blackmailmagazine)
Την ώρα που η χώρα μας ακροβατεί μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας , όχι τόσο γιατί την απειλεί η χρεοκοπία,αλλά γιατί ένα μεγάλο μέρος των πολιτών αυτής της χώρας έχει ήδη υποστεί προσωπική και οικογενειακή χρεοκοπία,την ίδια ώρα λοιπόν...
όλα τα κόμματα - ανεξαιρέτως - που συνθέτουν το πολιτικό σκηνικό της Ελλάδας,ζουν αναπνέουν και προσπαθούν να επιβιώσουν με βάση το μικροσυμφέρον τους. Εκβιασμοί,υποκρισία,παραπληροφόρηση,λαθροχειρίες,κακοδιαχείριση,διαπλοκή,οργανωμένο έγκλημα,αμοραλισμός,είναι οι τρόποι και η συμπεριφορά των πολιτικών
σχηματισμών στις μέρες μας.

Ε λοιπόν πρέπει να πληροφορήσουμε όλους αυτούς τους κυρίους ότι κάπου εδώ έφτασε το τέλος τους!

Είτε γιατί θα χρεοκοπήσει το Ελληνικό Κράτος,είτε γιατί θα συγκρουστούν μεταξύ τους,είτε γιατί ο λαός δε θα αντέξει τη συνεχιζόμενη ύφεση που κλιμακώνεται διαρκώς εις βάρος της αξιοπρέπειας του,οδηγώντας στην εξαθλίωση μεγάλο μέρος της κοινωνίας.

Οι εκλογές τώρα με οποιοδήποτε κόστος,είναι η μόνη αποδεκτή λύση,όχι μόνο με βάση τη δημοκρατία,αλλά κυρίως με βάση τη λογική.

Εκεί ο λαός θα δώσει μία πρώτη σκληρή απάντηση σε αυτούς που αρνούνται να παραδεχτούν, ότι το ''πληρεξούσιο'' που τους έδωσε ο λαός,έχει ανακληθεί αυτόματα,όπως κάθε πληρεξούσιο ,τη στιγμή που λήγει η έννομη σχέση μεταξύ των συμβαλλόμενων σε αυτό.
Keywords
Τυχαία Θέματα