To mega, οι φημες και ο χρηστοσ!

Aπό το : newpost.gr
Θα φύγει η Όλγα Τρέμη από το MEGA; Το ερώτημα άρχισε να διατυπώνεται στο διαδίκτυο. Προφανώς υπήρξαν κάποιες διαρροές, κάποιες πληροφορίες. Ειλικρινά δεν ξέρω την απάντηση. Μπορεί εκεί στο MEGA να...
έπεσαν στην γνωστή παγίδα των διαφημιστών περί του περιβόητου «νεανικού κοινού», λες και οι νέοι έχουν αγοραστική δύναμη.

Και είναι μύθος η υπόθεση γιατί το 25% περίπου των νέων είναι άνεργοι. Πώς λοιπόν ένας άνεργος μπορεί να αποτελέσει δυναμική μονάδα
κατανάλωσης; Μυστήριο…

Και τώρα επι της ουσίας. Πρώτον η Όλγα Τρέμη δεν γέρασε. Και πέραν τούτου είναι μια πάρα πολύ καλή δημοσιογράφος. Μπορεί κριτική να ασκείται ενίοτε αλλά αυτό δεν ακυρώνει τις ικανότητές της. Ούτε βέβαια ο Πρετεντέρης ξεπεράστηκε. Γιατί όσο και να διαφωνεί κάποιος μαζί του δεν παύει να είναι κορυφαίος σχολιαστής.

Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι χρόνια τώρα είναι το πρώτο τηλεοπτικό δελτίο. Και αυτή η επιτυχία δεν είναι τυχαία. Πίσω από τις κάμερες υπάρχει ο διευθυντής ειδήσεων Χρήστος Παναγιωτόπουλος.

Μπορεί να πει ότι θέλει ο καθένας για τον Χρήστο αλλά ποιος αλήθεια μπορεί να διαγράψει την επι χρόνια επιτυχία του; Και σε τελευταία ανάλυση ποιος αλήθεια μπορεί να αμφισβητήσει την ικανότητα του να κρατάει χαμηλούς τόνους και να κυριαρχεί στα δελτία των 8;

Φυσικά έχουμε συνηθίσει να γράφουμε μόνο αρνητικές κριτικές όταν πρόκειται για συναδέλφους. Και όταν γραφτεί κάτι θετικό ψάχνουμε τον… δράκο!

Δεν ξέρω ποια είναι ακριβώς τα προβλήματα του MEGA. Δεν ξέρω επίσης τι γίνεται στο παρασκήνιο με τους μετόχους. Ξέρω όμως ότι είναι ένα Μέσο Ενημέρωσης στο οποίο εργάζονται πολλοί συνάδελφοί μας και πρέπει να παραμείνει ανοιχτό.

Με τις υγείες σας
Ο Θείος
Keywords
Τυχαία Θέματα