To eθνικο συμβουλιο νεολαιας επισκεφθηκε τον αρχιεπισκοπο (φωτο)

15:02 20/5/2015 - Πηγή: Fimotro
ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΑΡΜΟΔΙΟ ΔΡΙΚΟ
Αντιπροσωπία του Εθνικού Συμβουλίου Νεολαίας αποτελούμενη από τον Πρόεδρο του ΕΣΥΝ, Δρίκο Αρμόδιο, τον Αντιπρόεδρο του ΕΣΥΝ Δελακουρίδη Ιωάννη και το μέλος του...
Διοικητικού Συμβουλίου του Ε.ΣΥ.Ν., Δάλλα Ευστράτιο, βρέθηκε στις 19 Μαΐου 2015 στην ιερά αρχιεπισκοπή Αθηνών για την καθιερωμένη ετήσια ενημέρωση των πεπραγμένων και των δράσεων του στον Μακαριότατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών
και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο.
Κατά την συνάντηση της αντιπροσωπείας αναλύθηκαν λεπτομερώς οι δράσεις του Εθνικού Συμβουλίου κατά την περσινή χρονιά καθώς και ο προγραμματισμός της νέας.
Αναλυτικότερα, o πρόεδρος του Ε.ΣΥ.Ν. ανέφερε τις δράσεις που πραγματοποιούνται αυτή την στιγμή στην Ελλάδα και στο εξωτερικό σε σχέση με τις ανησυχίες και το μέλλον των νέων και ειδικότερα για την νέα καμπάνια του Εθνικού συμβουλίου με τίτλο «Οι νέοι Καινοτομούν χωρίς όρια» που τελεί υπό την αιγίδα του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας.
ο Μακαριότατος Αρχιεπίσκοπος κ. Ιερώνυμος κατά την συνάντηση ανέφερε μεταξύ άλλων:
“ Είναι σημαντικό στην χρονική αυτή στιγμή, οι νέοι με σεβασμό και αγάπη να δίνουν την ελπίδα στον τόπο μας. Σε έναν τόπο με μεγάλη παράδοση και αγώνες. Θέλω να σας ευχαριστήσω για την σημερινή σας παρουσία κοντά μου και να σας ευχηθώ από καρδιάς να πετύχετε σε κάθε στόχο σας. Εγώ από την πλευρά μου θα είμαι δίπλα σας και θα ήθελα να είμαι και σε όποια εκδήλωση εσείς νομίζεται παρόν καθώς η νέα δράση που οργανώνετε το προσεχές διάστημα που πιστεύω θα αποτελέσει πυξίδα για την αναπτέρωση του ηθικού της νεολαίας μας θα ήθελα να τελεί υπό την αιγίδα της Ιεράς αρχιεπισκοπής Αθηνών».

Ολοκληρώνοντας τη συνάντηση, ο Πρόεδρος του Ε.ΣΥ.Ν, ευχαρίστησε τον Μακαριότατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο. για την στήριξη του στο σύνολο της νεολαίας της χώρας και ειδικά για την ζέση που προσεγγίζει τη νέα καμπάνια του Ε.ΣΥ.Ν. «Οι νέοι καινοτομούν χωρίς όρια» που θα τελεί και υπό την αιγίδα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.
Keywords
Τυχαία Θέματα