Oi ριμπολοβλεφ ''αγκαλιαζουν'' τα παιδια της λευκαδας...

21:14 7/6/2014 - Πηγή: Fimotro
Κοιτάζοντας πίσω από τις νεροκουρτίνες των εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, που κόστισαν στον Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ και στην κόρη του Κάτια, για να προστατέψουν...
τους VIP καλεσμένους τους από τα φλας των παπαράτσι -όταν εκείνοι απολάμβαναν το μπάνιο τους στην παραλία του Σκορπιού, την επόμενη ημέρα του μεγάλου πάρτι- μπορεί να διακρίνει κανείς, μια οικογένεια με ευαισθησίες και με σκοπό να παραμείνει, όσο μπορεί, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Αυτό άλλωστε ήταν και το μήνυμα που έστειλαν μέσω τους εκπροσώπου τους, κ. Σεργκέι Τσερνίτσιν,
ευχαριστώντας όλους όσους βρέθηκαν εκτός του πάρτι, που σεβάστηκαν την ιδιωτική αυτή στιγμή των ίδιων, αλλά και των καλεσμένων τους.

Έτσι έγινε και πριν από δέκα ημέρες περίπου, όταν η ίδια η Κάτια Ριμπολόβλεβα, μαζί με τους συνεργάτες της, επισκέφθηκαν ινκόγκνιτο το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Με Αναπηρία στη Λευκάδα.

Στην επίσκεψή της αυτή αναφέρθηκε και με πρωτοσέλιδό της η τοπική εφημερίδα «Λευκαδίτικος Λόγος».

Σύμφωνα με την εφημερίδα, η κόρη του Ρώσου μεγιστάνα συζήτησε με τους υπεύθυνους την προοπτική βοήθειας στο Κέντρο, ενώ ξεναγήθηκε στους χώρους, είδε τα παιδιά και άκουσε για όλα τα προβλήματά τους.

Πριν από το μεγάλο γενέθλιο πάρτι της, ζήτησε από τους φίλους της να μην της κάνουν δώρα, αλλά να δώσουν χρήματα στο ίδρυμά της, το οποίο με τη σειρά του θα βοηθήσει το συγκεκριμένο ίδρυμα, αλλά και όσα ιδρύματα στη Λευκάδα ασχολούνται με τις ανάγκες παιδιών.

Η οικογένεια Ριμπολόβλεφ, μετά τη δωρεά του ασθενοφόρου, και του σκάφους στο Λιμενικό του νησιού, είναι έτοιμη να βοηθήσει ακόμη περισσότερο τη Λευκάδα και τους κατοίκους της.
Πηγή : protothema.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα