Oi maσκες επεσαν - ντροπη σασ!...

10:41 2/9/2013 - Πηγή: Fimotro

Αγαπητό Fimotro,
Είμαι διοικητικός υπάλληλος στην ΕΡΤ από το 1999 και είμαι από αυτούς (αυτές) που έκλαψαν και κλαίνε για το κλείσιμο της ΕΡΤ. Είμαι δυόμιση μήνες τώρα κάθε μέρα στο Ραδιομέγαρο και προσφέρω ότι μπορώ για να...
συνεχιστεί η λειτουργία της. Όλοι πιστεύαμε πως με τον καθημερινό αγώνα μας θα κρατούσαμε την ΕΡΤ ζωντανή. Αυτό μας έλεγαν οι μπροστάρηδες του αγώνα μας. Η ΕΡΤ
είναι ανοιχτή θα την κρατήσουμε ανοιχτή, λέγαμε όλοι μας και το πιστεύαμε. Δεν υπάρχει ΝΕΡΙΤ για εμάς. Μόλις έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση, η ΕΡΤ θα ανοίξει πάλι, μας έλεγαν.
Και διαβάζω στην ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ την κυρία Κατσίμη (μέλος του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ-ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ) να λέει «Δεν τρέφω αυταπάτες για την ΕΡΤ. Το κακό έχει γίνει. Όσο κι αν με πονάει, έχω συνειδητοποιήσει ότι η νέα δημόσια τηλεόραση θα λέγεται ΝΕΡΙΤ». Ούτε μια λέξη από αυτά που μας λένε καθημερινά στην Αγία Παρασκευή και γι αυτά έχουμε κάνει κατάληψη στο Ραδιομέγαρο. Μάλλον αυτή και κάποιοι άλλοι «ηγήτορες» της … Ελεύθερης ΕΡΤ, κάτι περισσότερο θα γνωρίζουν και κάνουν τα «παιχνίδια» τους για δικό τους προσωπικό όφελος.
Με τους περισσότερους από αυτούς που ηγούνται της… Ελεύθερης ΕΡΤ είμαι διαδικτυακός φίλος (fb) και είδα πως –έστω κι εκεί- κανείς δεν σχολίασε τα λεγόμενα της κυρίας Κατσίμη. Άρα αυτοί οι κυρίες και κύριοι παίζουν πίσω από την πλάτη των πραγματικών αγωνιστών που πιστεύουν στην ΕΡΤ.
Και κάτι για να γελάσουμε με το «χαβαλέ» που γίνεται στο διαδίκτυο: Ξέρετε πως αποκάλεσε κάποιος γνωστή τηλεπερσόνα της ΕΡΤ; ΣΟΦΙΑ ΒΕΜΠΟ της σημερινής Ελλάδας!..
Ντροπή μας και ντροπή σας!..
Ευχαριστώ για τη φιλοξενία.
Ν.Σ.
Keywords
Τυχαία Θέματα