O προπονητης των πρωταθλητων στο ψηφοδελτιο του μωραλη...

20:40 15/5/2014 - Πηγή: Fimotro
Είναι ο προπονητής των Ελλήνων παγκόσμιων πρωταθλητών της κολύμβησης ανοιχτής θάλασσας, όμως συνάμα και καθηγητής φυσικής αγωγής στο 27ο Δημοτικό Σχολείο Πειραιά, δίπλα στα παιδιά του Πειραιά. Γέννημα θρέμμα Πειραιώτης, ο Νίκος Γέμελος, ...
κατεβαίνει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής», στο πλευρό του Γιάννη Μώραλη.

«Θέλω να ξαναδώ τον Πειραιά
ζωντανό» ήταν η πρώτη του κουβέντα όταν τον συναντήσαμε: «Είμαι πολύ αισιόδοξος για το εκλογικό αποτέλεσμα. Θα είναι μία γερή μάχη αλλά στο τέλος ο Πειραιάς θα βγει νικητής».

Ως άνθρωπος του αθλητισμού, όχι μόνο του ελληνικού αλλά και του παγκόσμιου, ο Νίκος Γέμελος έχει θέσει ξεκάθαρους στόχους για τον Πειραιά και τη νεολαία του:
«Πρώτα από όλα θα δημιουργηθούν νέοι αθλητικοί χώροι και παιδικές χαρές σε κάθε γειτονιά. Θα κατασκευαστεί καινούργιο κολυμβητήριο ολυμπιακών διαστάσεων και θα πάψουν να συνωστίζονται οι σύλλογοι της πόλης σε μία και μόνη πισίνα. Τα νέα δεδομένα θα δώσουν ώθηση στον αθλητισμό και θα έχουν ως αποτέλεσμα ο Πειραιάς να αναλάβει μεγάλες διοργανώσεις να αποκτήσει ζωντάνια ενώ θα δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας. Παράλληλα θα δώσουμε καινούργιο νόημα στον αθλητικό τουρισμό».

Ο Νίκος Γέμελος έχει ολοκληρώσει μελέτη που αφορά την εξοικονόμηση ενέργειας στα κολυμβητήρια και στους αθλητικούς χώρους. «Είμαστε η μόνη χώρα που δεν χρησιμοποιεί εναλλακτικές πηγές ενέργειας στους αθλητικούς χώρους. Σύμφωνα με τα συμπεράσματα της μελέτης θα έχουμε οικονομία έως και 70%».

Παράλληλα ο κορυφαίος Έλληνας προπονητής στην κολύμβηση έχει συντάξει πρόγραμμα ώστε να ανιχνεύονται τα ταλέντα για όλα τα αθλήματα:
«Αυτό θα γίνεται σε συνεργασία με τα δημοτικά σχολεία της πόλης και τα γυμνάσια ώστε να μην μείνει κανένα ταλέντο ανεκμετάλλευτο» επισημαίνει.

Όσο αφορά στον Γιάννη Μώραλη, ήταν ο λόγος που κατέβηκε για πρώτη φορά στον πολιτικό στίβο:
«Με εμπνέει ο Γιάννης ως άνθρωπος. Δεν έχει ξύλινο πολιτικό λόγο αλλά νοιάζεται πραγματικά για τον Πειραιά και τους δημότες του. Και αυτό με έκανε να μπω στο πλευρό του. Είναι ηθικό άτομο και έχει πολλά να δώσει στην πόλη. Γνωρίζω την οικογένειά του και από την πρώτη στιγμή που ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του έθεσα τον εαυτό μου στη διάθεση του» τονίζει ο Νίκος Γέμελος και προσθέτει: «Δεν έχω ξανασχοληθεί με την πολιτική. Ούτε ήμουν επαγγελματίας πολιτικός ούτε θα γίνω. Πιστεύω ότι όλοι από το υστέρημα του χρόνου μας, με πρώτο και καλύτερο τον πρόεδρο Βαγγέλη Μαρινάκη, μπορούμε να προσφέρουμε πάρα πολλά στην τοπική κοινωνία του Πειραιά».
Πηγή : protothema.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα