N.mπακογιαννη: "πρεπει να ενωσουμε τις δυναμεις μασ"

09:32 8/1/2012 - Πηγή: Fimotro
Την ανάγκη να «ξαναβάλουμε μπροστά την ελληνική οικονομία», υπογράμμισε από την Κρήτη η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη, σημειώνοντας ότι...
το επόμενο τρίμηνο είναι κρίσιμο.

Μάλιστα, τόνισε ότι «τώρα περισσότερο από ποτέ έχουμε την ανάγκη να ενώσουμε τις δυνάμεις μας» καθώς «η Ελλάδα, βρίσκεται στη χειρότερή
της στιγμή από τον 2ο παγκόσμιο πόλεμο και μετά».
Σε ομιλία της στο δημαρχείο Κισάμου, με την οποία έκλεισε την τετραήμερη περιοδία της στην Κρήτη, η κα. Μπακογιάννη τόνισε ότι «η Ελλάδα χρειάζεται ανατροπή του πολιτικού συστήματος, όπως το ξέραμε μέχρι σήμερα».

Η κα. Μπακογιάννη συναντήθηκε με τον Μητροπολίτη Κισάμου - Σελίνου, Αμφιλόχιο, στον οποίο εξέφρασε τον προβληματισμό της για τη δεινή οικονομική κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει πολλές ελληνικές οικογένειες.

Όπως δήλωσε «υπάρχει ένα 20% αληθινό και όχι στατιστικό ποσοστό πολιτών που ζει, κάτω από το όριο της φτώχιας» και ανακοίνωσε ότι το κόμμα της θα καταθέσει την Τετάρτη τις δικές του προτάσεις και για το κοινωνικό κράτος και για το «δίχτυ κοινωνικής αλληλεγγύης το οποίο χρειάζονται οι άνθρωποι που σήμερα έχουν σήμερα πολύ μεγάλη ανάγκη».

Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας υπογράμμισε ότι «η Ελλάδα μπορεί. Εμείς οι Έλληνες μπορούμε. Αναπτυξιακές δυνατότητες υπάρχουν», σημειώνοντας ωστόσο ότι χρειάζεται σχέδιο, στρατηγική, πολιτική απόφαση και πολιτική παρέμβαση». Πρέπει να ξεχάσουμε το ‘εγώ’ και να δουλέψομε ως ‘εμείς’», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Keywords
Τυχαία Θέματα