Mono το dna του βαγγελη γιακουμακη βρεθηκε στο μαχαιρι...

23:02 28/3/2015 - Πηγή: Fimotro
Μετά από ένα θρίλερ αναμονής βγήκαν τα πρώτα αποτελέσματα από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε στα εγκληματολογικά...
εργαστήρια της ΕΛΑΣ και όπως φαίνεται επιβεβαιώνουν την αρχική εκτίμηση ότι ο Βαγγέλης Γιακουμάκης έβαλε μόνος τέλος στη ζωή του σύμφωνα πάντα με πληροφορίες.

Στο μαχαίρι με το οποίο έκοψε τις φλέβες του, ταυτοποιήθηκε τελικά μόνο το δικό του DNA, ενώ στα ρούχα εντοπίστηκαν μεγάλες «αόρατες» κηλίδες αίματος. Επίσης από τις αναλύσεις που έγιναν στο χώμα διαπιστώθηκε
ότι πρόκειται για το ίδιο με αυτό του σημείου όπου εντοπίστηκε νεκρός. Σύμφωνα πάντα με δημοσιογραφικές πληροφορίες ως φαίνεται από κανένα στοιχείο δεν προκύπτει η πιθανότητα εμπλοκής δεύτερου ατόμου κάτι που θα παρέπεμπε σε εγκληματική ενέργεια.

Έτσι όλα συντείνουν μέχρι στιγμής τουλάχιστον στην αυτοχειρία όπως άλλωστε και αρχικά είχε εκτιμηθεί.

Μέχρι τη Δευτέρα το πόρισμα του εγκληματολογικού αναμένεται να διαβιβαστεί στην Ασφάλεια Ιωαννίνων και στον Εισαγγελέα προκειμένου να συμπληρωθεί το παζλ της υπόθεσης αυτής που πραγματικά παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα ολόκληρη η χώρα.

Φυσικά αναμένονται και τα αποτελέσματα άμεσα από τις τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις όπως δήλωσε στο protothema.gr ο καθηγητής Ιατροδικαστικής, Θεόδωρος Βουγιουκλάκης.
Keywords
Τυχαία Θέματα