Me ton ιστορικο ηγετη του sinn fein συναντηθηκε ο αλεξης τσιπρας...

19:44 11/3/2014 - Πηγή: Fimotro
Συνάντηση με τον ιστορικό ηγέτη του Sinn Féin περιελάμβανε την Τρίτη το πρόγραμμα του Αλέξη Τσίπρα στο Δουβλίνο στα πλαίσια της περιοδείας του στην Ιρλανδία ...
για την προώθηση της υποψηφιότητάς του για τη θέση του προέδρου της Κομισιόν.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, ο Τζέρι Άνταμς αναφέρθηκε στη σημασία της υποψηφιότητας Τσίπρα δηλώνοντας ότι παρακολουθεί την πορεία
και την άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ.

Εξέφρασε, μάλιστα, τη συμφωνία του με τους άξονες της πολιτικής που αναφέρονται στην ευρωπαϊκή διάσταση της κρίσης και της αντιμετώπισης από κοινού του ζητήματος των χρεών των χωρών, ενάντια στη λιτότητα και υπέρ των αναπτυξιακών πολιτικών.

Στη συνομιλία τους, Τσίπρας και Άνταμς, τόνισαν τη σημασία της αύξησης της δύναμης των κομμάτων της ευρωπαϊκής αριστεράς στις επικείμενες ευρωεκλογές προκειμένου να αλλάξει πορεία η Ευρώπη.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επισκέφθηκε προάστιο του Δουβλίνου προκειμένου να διαπιστώσει ιδιοίς όμμασι τις δομές αλληλεγγύης που έχουν αναπτύξει οι κάτοικοι της περιοχής προκειμένου να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες από την εφαρμογή πολιτικών λιτότητας στους τομείς της υγείας, της παιδείας και του αθλητισμού.
Πηγή : protothema.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα