Me timeς αρχηγου κρατους η υποδοχη της κορακακη

16:05 11/8/2016 - Πηγή: Fimotro
Με στρωμένο κόκκινο χαλί, ένα βουνό ανθοδέσμες και τα συγχαρητήρια όλων των Έλληνων να την περιμένουν κατέφτασε από την Βραζιλία σήμερα το μεσημέρι η χρυσή Ολυμπιονίκης μας Άννα Κορακάκη μαζί με τον...
προπονητή και πατέρα της Τάσο Κορακάκη. «Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα. Σημαίνει τα πάντα για μένα» ήταν τα πρώτα λόγια της αθλήτριας, η οποία με χαμόγελο αμηχανίας έκανε τα πρώτα βήματα της στην χώρα μας, όντας στην κορυφή του αθλήματός της.

Τι δήλωσε η χρυσή Ολυμπιονίκης:

Δεν το έχω συνειδητοποιήσει.
Θα πάρει λίγος καιρός. Σημαίνει τα πάντα αυτό για μένα. Ηταν όνειρο ζωής. Πριν να γίνω αθλήτρια θαύμαζα τους Ολυμπιονίκες και τους αθλητές, γιατί αυτά τα μετάλλια μπορεί να μην έρθουν ποτέ.

Δούλεψα πάρα πολύ σκληρά. Πήρα αυτά τα δύο μετάλλια. Εγώ ήθελα ένα μετάλλιο, όμως εκπληρώθηκε το όνειρο μου εις διπλούν. Με κάνει πολύ περήφανη ότι είμαι η πρώτη γυναίκα που πήρε δύο μετάλλια στους Ολυμπιακούς, ελπίζω να μην είμαι η τελευταία.

Θα δώσω κίνητρο στα νέα παιδιά, να είναι τα μετάλλια αυτά το κίνητρο να πάνε ακόμα πιο ψηλά.

Τα τελευταία χρόνια ο αριθμός των αθλητών μόνο μειώνεται.

Να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, τους φίλους και όλους όσους με στηρίζουν, πριν γίνει και αφότου περάσει όλο αυτό που ζω τώρα.
Keywords
Τυχαία Θέματα