Maxh για το δικηγορικο συλλογο του πειραια...

20:54 19/2/2014 - Πηγή: Fimotro
Την Κυριακή, 23 Φεβρουαρίου, οι δικηγόροι Πειραιά ψηφίζουν για την ανάδειξη νέας διοίκησης στον Σύλλογο...
«Φλέγον» το ζήτημα της μεταστέγασης των Δικαστηρίων στην οδό Θηβών, στις παλιές καπναποθήκες του Κεράνη. Ο εκ των υποψηφίων προέδρων κ. Σταματογιάννης, ο οποίος φορά το «δαχτυλίδι διαδοχής» του προέδρου κ. Μανουσάκη, φαίνεται να υιοθετεί τη θέση της απερχόμενης διοίκησης υπέρ της μεταστέγασης στην οδό Θηβών.

Κάτι «απ’ τα παλιά» θυμίζει και η στάση νυν συμβούλων-υποψηφίων, που λησμόνησαν ότι συνυπέγραψαν
για τη μεταστέγαση των Δικαστηρίων στη Θηβών και όψιμα τίθενται «μπροστάρηδες» της παραμονής τους στον Πειραιά.

Επτά οι συνδυασμοί, με παλαιούς και νέους συνδικαλιστές και οι Δικηγόροι Πειραιά καλούνται να αποφασίσουν εάν θα συντηρήσουν την «καθεστωτική» πρακτική του παρελθόντος ή θα κάνουν τη διαφορά. Πάντως παράσταση νίκης φαίνεται να υπάρχει για το νέο κεντροδεξιό συνδυασμό «Πρωτοβουλία για την Ανανέωση» με επικεφαλής τον Παναγιώτη Πετρόπουλο και 18 υποψήφιους.

Δηλώνουν αμετακίνητοι στην παραμονή των Δικαστηρίων εντός πόλης, στον εξανθρωπισμό των συνθηκών εργασίας για τον κλάδο και στην αντιμετώπιση του έντονου βιοποριστικού προβλήματος των νέων, κυρίως, Δικηγόρων. Ο συνδυασμός αποτελείται από τους: Αγγελόπουλο Παναγιώτη, Αποκότου Ιωάννα, Γιατράκο Λάζαρο, Καρατζά Γιώργο, Μερσίνη Μιχάλη, Φραγκιαδάκη Γιώργο, κ.ά.

Άλλοι συνδυασμοί είναι του κ. Καρδαρά Ιωάννη, με τη στήριξη του Σύρριζα, του κ. Κλάπα Ηλία, συμβούλου, με αριστερές καταβολές, του κ. Σταματογιάννη Γιώργου, γεν. γραμματέα, ως συνέχεια της απερχόμενης διοίκησης και της Κας Φλωροπούλου-Μακρή Μαρίας, συμβούλου, που αναζητά χρίσμα απ’ τη Νέα Δημοκρατία.
Πηγή : protothema.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα