Masterchef: αποχώρηση και συγκίνηση – πώς διαμορφώνεται η τελική 9άδα

08:31 6/5/2021 - Πηγή: Fimotro

Ο Ιωάννης Αυλωνίτης για έβδομη φορά, η Ανούς Χεριμιάν για πέμπτη και ο Τζιοβάνι Σκαράτζι για πρώτη φορά βρέθηκαν υποψήφιοι σε δοκιμασία αποχώρησης στο MasterChef.

Οι τρεις μάγειρες έβαλαν τα δυνατά τους για την παραμονή τους στο MasterChef 5, σε ένα πιάτο με εξαιρετικές ισορροπίες, παρά τη φαινομενική του ευκολία. Η συνταγή του Νίκου Θωμά που κλήθηκαν να αντιγράψουν μέσα σε 75 λεπτά ήταν μοσχαρίσια γλώσσα με καφέ.

Οι παίκτες του MasterChef 5 είχαν καλά στοιχεία στα πιάτα τους, αλλά και αρκετές αστοχίες, ενώ το αποτέλεσμα κρίθηκε

στις λεπτομέρειες. Ο Ιωάννης ήταν ο πρώτος παίκτης που επέστρεψε στο σπίτι, καθώς οι κριτές αποφάσισαν ότι είχε την καλύτερη προσπάθεια.

Η δεύτερη καλύτερη προσπάθεια ήταν του Τζιοβάνι, ο οποίος επίσης ήταν ασφαλής, ενώ η Ανούς είχε τις περισσότερες αδυναμίες στο πιάτο αντιγραφής της, γι’ αυτό και αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το MasterChef 5. Η παίκτρια ανέφερε πως περισσότερο θα της λείψει ο Διονύσης, με τον οποίο διατηρούσε σχέση στο παιχνίδι.

«Είναι τρομερή εμπειρία! Δεν νομίζω ότι καταλαβαίνει ο κόσμος τι είναι αυτό που ζούμε. Είναι μοναδικό», δήλωσε η παίκτρια με μεγάλη συγκίνηση και με δάκρυα στα μάτια, ενώ οι κριτές της ζήτησαν να θυμηθεί το πώς αντέδρασε όταν έμαθε ότι οι φίλες της, της είχαν κάνει αίτηση για τον διαγωνισμό του Star.

«Μου την έκαναν το καλοκαίρι, που ήταν μια δύσκολη περίοδος για μένα και είπα “πάμε”. Είχε μια δύσκολη στιγμή στη ζωή της η μητέρα μου φέτος το καλοκαίρι. Ευτυχώς που δεν είχα φύγει σεζόν εκείνη τη χρονιά. Την έστειλα διακοπές και ούτε μία ώρα δεν έκανε. Ήταν η μόνη φορά που είχε την ευκαιρία να το κάνει. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο αυτό που της συνέβη, αλλά η μάνα μου είναι τρομερή μαχήτρια. Δεν ξέρω αν υπάρχουν πολλοί τέτοιοι άνθρωποι εκεί έξω», ανέφερε.

The post MasterChef: Αποχώρηση και συγκίνηση – Πώς διαμορφώνεται η τελική 9άδα appeared first on Fimotro.

Keywords
Τυχαία Θέματα