Kρισιμες αποφασεις απο το «δοτο» διοικητικο συμβουλιο της (ερτ) νεριτ!

ΚΥΡΙΕ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΦΟΡΤΣΑΚΗ...
Γράφει ο Κ.Π.
«6η Μέρα. Κύριε Φορτσάκη, κα Καραπαναγώτη, κα Δαμιανίδη, κε Καρυτινέ μην κάνετε τις «πάπιες». Δώστε τα πρακτικά του διορισμού των μελών του ΔΣ της ΝΕΡΙΤ από το Εποπτικό Συμβούλιο, που με...
χουντικό και ακραίο τρόπο παραβιάσατε τη νομιμότητα».

Ανδρέας Ζούλας παραιτηθείς αντιπρόεδρος ΕΣ: «Ήδη και μόνο η παραίτησή μου συνεπάγεται κατάργηση του Εποπτικού Συμβουλίου, καθώς αυτό, κατά τον ιδρυτικό της ΝΕΡΙΤ νόμο, δεν μπορεί να υφίσταται
με τέσσερα μόνο μέλη. Η δε διάλυση και πολύ περισσότερο η αυτοδιάλυση του Εποπτικού Συμβουλίου, είναι η ύστατη πράξη μας..».

Η απόφαση του κ. Πρύτανη και έκπτωτου προέδρου του Εποπτικού Συμβουλίου της ΝΕΡΙΤ κ. Φορτσάκη, να παραβιάσει τον ιδρυτικό νόμο και να διορίσει παράνομα ΔΣ στο μόρφωμα, με την ανοχή των τριών μελών(Καραπαναγιώτη, Δαμιανίδη, Καρυτινός) φέρνει τα πάνω-κάτω στο Ραδιομέγαρο.

Απάντηση μέχρι σήμερα από τη διοίκηση της ΝΕΡΙΤ δεν έχει δοθεί, για την πλαστογραφημένη απόφαση του Εποπτικού Συμβουλίου, όταν Ζούλας, Χωμενίδης έχουν παραιτηθεί. Το ίδιο έχει πράξει και ο κ. Σιμόπουλος η δεν εμφανίστηκε ποτέ σύμφωνα με δήλωση του ίδιου στο ΕΣ. Ο κ. Φορτσάκης από την 1η Σεπτέμβρη που ανέλαβε καθήκοντα Πρυτάνεως, λόγω ασυμβιβάστου είναι έκπτωτος η όπως ό ίδιος ανέφερε σε εκπομπή παραιτήθηκε όλων των αξιωμάτων του.

Πως και ποιοι λοιπόν αποφάσισαν να πλαστογραφήσουν τη νομιμότητα και να διορίσουν ΔΣ στη ΝΕΡΙΤ στις 3 Νοεμβρίου; Κύριε Πρετεντέρη, απόψε που είναι προσκεκλημένος ο κ. Πρύτανης στην εκπομπή σας «Ανατροπή», μήπως μπορείτε να τον ρωτήσετε να μας δώσει μια απάντηση, ποιες είναι η συνέπειες ενός πλαστογράφου;

Ενώ μέχρι σήμερα ο κ. Πρύτανης δεν έχει απαντήσει για το «πραξικόπημα» διορισμού, την ερχόμενη Πέμπτη σύμφωνα με πληροφορίες μας, καλείται το νέο ΔΣ να πάρει κρίσιμες αποφάσεις για το μέλλον της (ΕΡΤ)ΝΕΡΙΤ. Έτσι, ο φορέας μπαίνει σε μια νέα περιπέτεια, μετά τις άστοχες ενέργειες της συγκυβέρνησης που αποχωρεί!!!

Σύμφωνα με νομικούς κύκλους όλες οι αποφάσεις που θα παίρνει από δω και πέρα το παράνομο ΔΣ της ΝΕΡΙΤ δεν θα έχουν καμία.. ισχύ. Ο Πέτρος Μάης αναδεικνύεται ο ισχυρός άνδρας του Ραδιομεγάρου και απόλυτος άρχων!

Οι όποιες αποφάσεις του, θετικές η αρνητικές, θα κριθούν στην πορεία. Γνωρίζουμε όμως ότι το θέμα θα έρθει σύντομα στη βουλή και εκεί θα αποκαλυφθεί, εάν νόμιμα έπραξαν τα μέλη του Εποπτικού Συμβουλίου η παράνομα, αφού απαξιώνουν να απαντήσουν δημόσια για την πράξη τους.

Θα τολμήσουν να αποκρύψουν και από το κοινοβούλιο, την αλήθεια; Χρειάζεται θάρρος και τόλμη για να παραδεχθείς το λάθος σου η την παρανομία. Και οι άνθρωποι αυτοί, δεν έχουν το ανάστημα να αποδεχθούν αυτό που αποδέχεται η κοινή λογική-τη συγνώμη-σε ένα λάθος, εσκεμμένα η όχι...

Όταν όμως είσαι χονδρόπετσος δεν σε αγγίζει τίποτα(!). Εμείς μέχρι τότε, θα κρατάμε ζωντανά το θέμα, όσο ο «νομικός, δάσκαλος και Πρύτανης» απαξιώνει να απαντήσει στον κ. Ζούλα και τον Ελληνικό λαό, μέχρι η μπόχα να φθάσει στο Μαξίμου, που φαίνεται ότι δεν ιδρώνει το αυτί του... Στα.... .!!!!!! Άντε γεια!
Keywords
Τυχαία Θέματα