Kinhma στο πασοκ υπερ... συριζα!

21:51 5/1/2014 - Πηγή: Fimotro
«Όσοι ονειρεύονται μια στρατηγική παγίωσης της συνεργασίας με την Δεξιά λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο» αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε η αποκαλούμενη "Κίνηση των 75", η οποία διεκδικεί μια διαφοεετική πορεία για...
το ΠΑΣΟΚ σε σχέση με αυτή που πρεσβεύει ο Ευάγγελος Βενιζέλος και η ηγετική ομάδα. «Η σημερινή κατάσταση δεν είναι η μοίρα του ΠΑΣΟΚ. Όσοι βολεύονται με ένα “μικρό”
ΠΑΣΟΚ, αποκομμένο από την κοινωνία, μαγαζάκι για προσωπικά παιχνίδια, αγνοούν ότι η Δημοκρατική Παράταξη δεν ήταν ποτέ μικρή σε αυτόν τον τόπο», επισημαίνεται στην ίδια ανακοίνωση.
«Για μας, όμως, δεν ήταν μονόδρομος η πλήρης ένταξη του ΠΑΣΟΚ στην Κυβέρνηση και η πλήρης συμπόρευση με την ΝΔ. Υπήρχαν εναλλακτικές που αποκλείστηκαν», συνεχίζουν οι συντάκτες οι οποίοι ζητούν από την ηγεσία του κόμματός τους να πρωτοστατεί στο σχηματισμό κυβερνήσεων συνεργασίας για πολιτική και κυβερνητική σταθερότητα με ξεκάθαρο προοδευτικό πρόσημο και άρα να μην κόψει τις γέφυρες με την Αριστερά, δηλαδή τον ΣΥΡΙΖΑ. Με τον τρόπο αυτό δε, είναι προφανές ότι διαφωνούν κάθετα με όσους λένε ότι το ΠΑΣΟΚ πρέπει να συνεργάζεται προς τα δεξιά, και όσους «μετά βδελυγμίας απορρίπτουν κάθε προοπτική μελλοντικής προγραμματικής συμφωνίας με τις άλλες δυνάμεις της αριστεράς και της κεντροαριστεράς».
Keywords
Τυχαία Θέματα