Kataθετει τη δευτερα ο διωτης...

23:59 11/1/2013 - Πηγή: Fimotro
Την προσεχή Δευτέρα αναμένεται να βρεθεί ενώπιον των οικονομικών εισαγγελέων ο πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ Ιωάννης Διώτης...

Σύμφωνα με το Έθνος, ο κ. Διώτης καλείται να δώσει εξηγήσεις με την ιδιότητα του υπόπτου για το αδίκημα της νόθευσης εγγράφου, μετά την αποκάλυψη ότι ο χρόνος γέννησης του memory stick που είχαν στα χέρια τους οι οικονομικοί εισαγγελείς φέρεται να είναι η 8η Ιουλίου 2011, πριν δηλαδή φτάσει στα χέρια του Ευάγγελου Βενιζέλου.
Μαζί με τον κ. Διώτη έχει κληθεί για τον ίδιο λόγο και ο προκάτοχός του Γιάννης Καπελέρης.
Σύμφωνα πάντα με το Έθνος, οι οικονομικοί εισαγγελείς κ. Πεπόνης και Μουζακίτης έχουν ζητήσει τη συνδρομή ειδικών και φέρονται να διαθέτουν ένα λογισμικό-πρόγραμμα στο ΣΔΟΕ μέσω του οποίου μπορούν να ανακτήσουν διάφορα αρχεία και να φανεί εάν υπήρχαν στο USB τα αρχεία με τα ονόματα των συγγενών του Γιώργου Παπακωνσταντίνου.
Ωστόσο δεν αναμένεται να χρησιμοποιήσουν τώρα το επίμαχο λογισμικό για να προβληθούν ενστάσεις για ακυρότητες αφού μία εκ των υστέρων πραγματογνωμοσύνη θα καταδείξει την τεχνική τους παρέμβαση και δεν πρέπει να διακινδυνεύσουν την προσφυγή κατά των μελλοντικών τεχνικών ερευνών.
Keywords
Τυχαία Θέματα