Kaλεσμα λοβερδου απο το ηρακλειο για επανασυγκροτηση της δημοκρατικης παραταξης...

23:28 3/6/2013 - Πηγή: Fimotro
... Η ΟΠΟΙΑ ΚΙΝΔΥΝΕΨΕ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΣΕ ΑΝΥΠΛΗΨΙΑ, ΚΙΝΔΥΝΕΨΕ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ...
Στην ανάγκη επανασυγκρότησης της Δημοκρατικής Παράταξης, η οποία κινδυνεύει, όπως είπε να πέσει σε ανυποληψία, αναφέρθηκε ο πρόεδρος του κόμματος «Συμφωνία για τη Νέα Ελλάδα» Ανδρέας Λοβέρδος από το Ηράκλειο της Κρήτης...
«Πρέπει
να ριχτούμε με όλες μας τις δυνάμεις να σταματήσουμε αυτόν τον κατήφορο και να επανασυγκροτήσουμε τη Δημοκρατική Παράταξη», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Λοβέρδος, κατά την τοποθέτησή του στη συνδιάσκεψη του πολιτικού μηχανισμού, επισημαίνοντας ότι θα πρέπει να βάλουμε τα δυνατά μας για να αντιστρέψουμε το κλίμα και όχι «να μοιράζουμε μομφές και ύβρεις».

«Θα πρέπει λοιπόν να βάλουμε τα δυνατά μας για να αντιστρέψουμε το κλίμα κι όχι να μοιράζουμε μομφές και ύβρεις, νομίζοντας ότι κάτι κάνουμε» πρόσθεσε ο πρόεδρος της «Συμφωνίας για τη Νέα Ελλάδα» τονίζοντας πως ο αγώνας αυτός δεν θα έχει περιθώριο επιτυχίας «αν μέναμε αδρανείς και δεν κάναμε την αποφασιστική, τη ριζοσπαστική ρήξη με το παρελθόν».

«Θα απασχολούμασταν, π.χ., σήμερα με το σχέδιο νόμου για το ρατσισμό, δηλαδή με θέματα σοβαρά μεν στην πράξη, αλλά σχεδόν μικρά ως προς τη νομοθετική τους αντιμετώπιση, για να κάνουμε πολιτικά παιχνίδια, που τελικά μόνο τα άκρα συμφέρουν. Θα ασχολούμασταν δηλαδή με πολιτικά προσχήματα, εγκλωβισμένοι μέσα σε αυτούς που μόνο με προσχήματα πολιτικής ασχολούνται, αφού τους λείπει η στρατηγική και η τακτική, θα ασχολούμασταν λοιπόν με πολιτικά προσχήματα, αντί να αγωνιζόμαστε για τις αναγκαίες, σαφείς και συγκεκριμένες λύσεις, για τα προβλήματα της πραγματικής οικονομίας, καθώς και για την ανάδειξη των νέων προσώπων», κατέληξε ο κ. Λοβέρδος.
Πηγή : protothema.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα