Iskra: η κυβερνηση πανηγυριζει για τη μνημονιακη θηλεια...

17:00 5/8/2015 - Πηγή: Fimotro
Η κυβέρνηση πανηγυρίζει την επιτάχυνση της μνημονιακής θηλιάς στη χώρα, σύμφωνα με τον ιστότοπο «Iskra» που πρόσκειται...
στην Αριστερή Πλατφόρμα του ΣΥΡΙΖΑ και τον Παναγιώτη Λαφαζάνη.

Σε νέο άρθρο στην ιστοσελίδα γίνεται αναφορά στις διαπραγματεύσεις μεταξύ θεσμών και κυβέρνησης και τονίζεται πως το Ταμείο εκποιεί την Ελλάδα και ο λαός εξακολουθεί να πληρώνει τις τράπεζες.

Νωρίτερα
την Τρίτη, σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Real FM» ο Παναγιώτης Λαφαζάνης κάλεσε τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να αγωνιστούν «μέχρι την ύστατη στιγμή» για να μην υπογράψει η κυβέρνηση τρίτο μνημόνιο.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, «η ρητή και σαφέστατη προγραμματική θέση του ΣΥΡΙΖΑ να καταργήσει τα υπάρχοντα μνημόνια και να ακολουθήσει μια αντιμνημονιακή δημοκρατική και προοδευτική πορεία με μια Ελλάδα ανεξάρτητη, κυρίαρχη, χωρίς ομηρίες και κηδεμονίες, δεν αφορά μόνο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που έχουν αναφορά στην "Αριστερή Πλατφόρμα" αλλά όλους τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ».

Σύμφωνα με τον κ. Λαφαζάνη, «αν υπογραφεί θα πρέπει όλοι οι βουλευτές της Κοινοβουλευτικής Ομάδας να σταθμίσουν τη στάση τους, εκτιμώντας τις ευθύνες τους και τις δεσμεύσεις που έχουν αναλάβει απέναντι στον ελληνικό λαό».
Keywords
Τυχαία Θέματα