H πιο σοβαρη αποψη που ακουστηκε απο χθες

12:19 21/8/2015 - Πηγή: Fimotro
ΜΙΧΑΛΟΣ : ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΧΩΡΑ
Κατά την γνώμη μας αυτό που είπε σήμερα ο Κ. Μίχαλος αποτελεί την πιο σοβαρή άποψη που ακούστηκε από χθες, μετά δηλαδή την προκήρυξη των εκλογών....
Ερωτηθείς από δημοσιογράφο σχετικά με τις πολιτικές εξελίξεις του τελευταίου 24ωρου και τον αντίκτυπο που μπορεί να έχουν στην οικονομία, ο κ. Μίχαλος
έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Πάγια θέση του επιχειρηματικού κόσμου είναι η αποφυγή πρόωρων εκλογών και η ολοκλήρωση της 4ετούς θητείας των κυβερνήσεων. Αποδεδειγμένα, άλλωστε, οι προεκλογικές περίοδοι εκτροχιάζουν την οικονομία της χώρας και συνήθως δημιουργούν παρενέργειες στην ομαλή λειτουργία της αγοράς.
Ωστόσο, υπάρχουν και περιπτώσεις που η πρόωρη προσφυγή στις κάλπες μοιάζει αναπόφευκτη.
Σε κάθε περίπτωση, ο επιχειρηματικός κόσμος προτρέπει τα πολιτικά κόμματα να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων. Αυτό που δεν κατάφεραν τώρα, δηλαδή να ομονοήσουν και να σχηματίσουν μια εθνική κυβέρνηση, να το πράξουν άμεσα μετά την διενέργεια των εθνικών εκλογών, ιδιαίτερα αν το αποτέλεσμά τους αντανακλά και πάλι την λαϊκή ετυμηγορία για μια κυβέρνηση ευρείας αποδοχής, που θα εκφράζει την πλειοψηφία του ελληνικού λαού και θα προασπιστεί τα συμφέροντα της χώρας».
Αυτή είναι πραγματικά η πιο σοβαρή άποψη που ακούστηκε από χθες. Μετά τις εκλογές εθνική κυβέρνηση που θα προασπιστεί τα συμφέροντα της χώρας.
Εύγε κύριε Μίχαλε
Keywords
Τυχαία Θέματα