H χηρα του ρομπιν γουιλιαμς αποκαλυπτει : του ειχαν απομεινει νονο τρια χρονια ζωης...

21:31 4/11/2015 - Πηγή: Fimotro
Η σύζυγος του Ρόμπιν Γουίλιαμς, Σούζαν, παραχώρησε την πρώτη της συνέντευξη...
μετά το θάνατο του διάσημου ηθοποιού, κατά την οποία προχώρησε σε μια μια σοκαριστική αποκάλυψη. Σύμφωνα με τις δηλώσεις της, ο 63χρονος ηθοποιός υπέφερε από σοβαρότατα προβλήματα υγείας και του είχαν απομείνει μόνο τρία χρόνια ζωής.

Η Σούζαν Γουίλιαμς τόνισε πως δεν κατηγορεί καθόλου τον ηθοποιό για το ό,τι αυτοκτόνησε τον Αύγουστο του 2014. Συγκεκριμένα, όπως δήλωσε η ίδια: «Αν ο Ρόμπιν ήταν τυχερός, θα ζούσε τρία χρόνια ακόμα. Και θα ήταν δύσκολα χρόνια. Και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να τα περνούσε κλεισμένος
κάπου».

Σύμφωνα με τις διαγνώσεις του γιατρού του, ο Γουίλιαμς βρισκόταν στα πρώτα στάδια της ασθένειας του Πάρκινσον. Ακόμα, σύμφωνα με τη νεκροψία, ο διάσημος ηθοποιός έπασχε από μια μορφή άνοιας, την Lewy Body Dementia, που είναι η δεύτερη συχνότερη μορφή της ασθένειας μετά το Αλτσχάιμερ.

Παράλληλα, ο Γουίλιαμς υπέφερε από κατάθλιψη και παράνοια. Παρ' όλα αυτά το αξεπέραστο πρόβλημά του ήταν το τρομερό άγχος του. Όπως σχολίασε η 51χρονη σύζυγός του: «Η κατάθλιψη αποτελούσε ένα μικρό μόνο μέρος του προβλήματός του. Όλα τα ξεπερνούσε το άγχος. Και το άγχος ήταν τεράστιο. Κατά τη γνώμη μου, αυτό που έκανε ήταν ο τρόπος του για να ξαναπάρει την κατάσταση στα χέρια του. Εννοώ ότι υπήρχαν πολλοί λόγοι. Πιστέψτε με, έχω σκεφτεί τι συνέβαινε στο μυαλό του, τι τον έκανε να διαπράξει την αυτοκτονία. Νομίζω πως με τον τρόπο του είπε ένα “όχι”. Και δεν τον κατηγορώ καθόλου, μα καθόλου».

Η Σούζαν Γουίλιαμς αποκάλυψε ακόμα τα συναισθήματα της τη στιγμή που γύρισε στο σπίτι και βρήκε τον σύζυγό της νεκρό. Η ίδια δήλωσε: «Ήθελα απλά να δω τον άντρα μου. Και τον είδα. Και προσευχήθηκα μαζί του. Και του είπα “Σε συγχωρώ 50 δισεκατομμύρια φορές, με όλη μου την καρδιά. Είσαι ο γενναιότερος άντρας που έχω γνωρίσει”. Ξέρετε, ζούσαμε έναν εφιάλτη».
Keywords
Τυχαία Θέματα