H biktoρια μπεκαμ δινει 600 κομματια απο την ντουλαπα της...

16:21 6/8/2014 - Πηγή: Fimotro
Η Βικτόρια Μπέκαμ είναι μία από τις πιο καλοντυμένες γυναίκες του κόσμου και η ντουλάπα της είναι γεμάτη από τα τελευταία κομμάτια των κορυφαίων σχεδιαστών ...
του κόσμου, συμπεριλαμβανομένων και των δικών της σχεδίων.

Η γνωστή σχεδιάστρια μόδας δίνει την ευκαιρία στους θαυμαστές της, να πάρουν ένα κομμάτι από την ντουλάπα της, καθώς πρόκειται να πουλήσει περισσότερα από 600 ρούχα για φιλανθρωπικό σκοπό.

Η Βικτόρια έχει συνεργάστηκε με το theoutnet.com, για να πουλήσει εκατοντάδες από τα αντικείμενα ένδυσής της και να ενισχύσει το φιλανθρωπικό έργο,mothers2mothers.

Τον
περασμένο Φεβρουάριο και έπειτα από πρόσκληση της διευθύντριας της αμερικανικής Vogue, Anna Wintour, να επισκεφθούν τη Νότια Αφρική, η Βικτόρια συνάντησε τον ιδρυτή του φιλανθρωπικού οργανισμού mothers2mothers (m2m), Mitch Besser.

Η φιλανθρωπική οργάνωση εκπαιδεύει, προσλαμβάνει και ενισχύει μητέρες που ζουν με τον ιό HIV, με στόχο να τις εκπαιδεύσουν σχετικά με το πώς να αποφευχθεί η μετάδοση του ΗIV από τις μητέρες στα μωρά, αλλά και να βελτιώσουν την υγεία όλων των γυναικών και των οικογενειών τους.

Η Βικτόρια, φανερά ευαισθητοποιημένη από τη δράση της οργάνωσης, θέλησε να συμβάλει ενεργά στο έργο του οργανισμού, συγκεντρώνοντας κάποια χρήματα τα οποία θα διαθέσει στο mothers2mothers.

«Αφού πέρασα κάποιες ημέρες με αυτές τις αξιοθαύμαστες γυναίκες και έμαθα περισσότερα για την φιλανθρωπία από τον Mitch και την αξιαγάπητη γυναίκα του, Annie Lenox, ήθελα να κάνω ό,τι μπορούσα. Ήταν μία εμπειρία ζωής. Δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ στο παρελθόν κάτι τέτοιο» δήλωσε η Βικτόρια Μπέκαμ.

Η ίδια αισθάνθηκε πως η πώληση κάποιων κομματιών από την ντουλάπα της, θα μπορούσε να είναι ένας ιδιαίτερα ισχυρός τρόπος να αντλήσει ένα αξιοσημείωτο ποσό για την φιλανθρωπική οργάνωση.

«Δεν έχω γνωρίσει τόσο ισχυρές γυναίκες στη ζωή μου. Είναι πραγματικά αξιόλογη η δουλειά που κάνουν» συμπλήρωσε στο περιοδικό Grazia

Mε τη βοήθεια της μητέρας της και της αδερφής της, ξεχώρισε κάποια κομμάτια από την ντουλάπα της, από τις πρώτες ημέρες με τις Spice Girls, κάποια που φόρεσε σε εξόδους της με τον David Beckham, από εμφανίσεις της σε πασαρέλες, σε πάρτι, σε βραβεία αλλά και από σημαντικά γεγονότα που έχουν πολυφωτογραφηθεί για τον παγκόσμιο Τύπο.

«Γέλασα πολύ καθώς ξεχώριζα τα κομμάτια από την ντουλάπα μου, γιατί θυμήθηκα τόσες ευτυχισμένες στιγμές με τον David και τα παιδιά. Πολλά από τα ρούχα σχεδιάστηκαν ειδικά για μένα, από τους πιο ταλαντούχους σχεδιαστές του κόσμου και λατρεύω να τα φοράω, ωστόσο νιώθω υπέροχα που κάποιος άλλος τώρα θα τα ευχαριστηθεί» είπε.

«Μας πλησίασε το «The Outnet», του ομίλου «The Net-a-Porter», και καθώς έχει παγκόσμια φήμη, θεωρήσαμε πως ήταν κατάλληλος τρόπος για να εξοικονομήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα έσοδα για το mothers2mother» δήλωσε η σύζυγος του David Beckam.

Tο «Outnet» θα κάνει πωλήσεις μέσω Διαδικτύου σε καπέλα, παπούτσια, τσάντες, κοσμήματα, παλτό, γούνες και βραδινά φορέματα.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συνδεθούν οnline από τις 5 Αυγούστου, στο διαδικτυακό κατάστημα, ώστε να αποκτήσουν ένα από τα σπάνια κομμάτια που έχει φορέσει η Βικτόρια Μπέκαμ στο παρελθόν.
Πηγή : protothema.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα