Freestyle football : η κατερινα καραλη κανει απιθανα κολπα (βιντεο)

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 19ΧΡΟΝΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΥΡΙΟ ΠΟΥ ΚΛΕΒΕΙ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ
To freestyle football μπορεί να είναι διαδεδομένο στο εξωτερικό και ιδιαίτερα σε χώρες όπως Πολωνία, Ιαπωνία, Ρωσία, Γαλλία, Βραζιλία, Αγγλία, όμως...
στην Ελλάδα ακόμα βρισκόμαστε
σε… βρεφικό στάδιο.
Παρόλα αυτά αρκετοί νεαροί τολμούν να δοκιμάσουν και ήδη πέρσι διοργανώθηκε το πρώτο πανελλήνιο πρωτάθλημα Freestyle Football (Baller Jam) στο Αγρίνιο και σε συγκεκριμένα στο κτήμα Πιθάρι στη λίμνη Τριχωνίδα. Εκεί εμφανίστηκε και η Κατερίνα Καραλή, ένα 19χρονο κορίτσι από το Λαύριο και έκλεψε τις εντυπώσεις.
Πλέον η Κατερίνα έχει δική της σελίδα στο youtube και ανεβάζει βίντεο που δείχνει τις ικανότητες της με την μπάλα στα πόδια είτε φοράει αθλητικά, είτε τακούνια και φόρεμα.
Για όσους δεν το γνωρίζουν το freestyle football (freestyle ποδόσφαιρο) είναι η δημιουργική εκτέλεση μιας σειράς κόλπων με την μπάλα ποδοσφαίρου, χρησιμοποιώντας όλα τα μέρη του σώματος. Συνδυάζει τον αθλητισμό με την τέχνη και αποτελεί υγιεινό τρόπο ζωής για νέα άτομα σε όλο τον κόσμο καθώς και μια ευκαιρία καριέρας για κορυφαίους αθλητές σε παγκόσμιο επίπεδο και φυσικά δεν αφορά μόνο τους άντρες.
Πρωτοεμφανίστηκε σε διαφημίσεις εταιρίας αθλητικών ειδών στις αρχές του 2000, στις οποίες δεξιοτέχνες ποδοσφαιριστές εκτελούσαν απλά, αλλά πρωτόγνωρα για τη δεκαετία εκείνη, κόλπα με την μπάλα. Το πρώτο freestyle video κυκλοφόρησε το 2002 από τον Soufiane Touzani, έναν αθλητή «βγαλμένο» από τους δρόμους της Ολλανδίας, ο οποίος μετέδωσε την «street» κουλτούρα στους λάτρεις του ποδοσφαίρου, εμπνέοντας νέα παιδιά να ασχοληθούν, να αναπτύξουν και να διαδώσουν το freestyle football.
Πηγή : εδώ.
Keywords
Τυχαία Θέματα