Akhς καλει μεϊμαρακη, καρατζαφερη και σπηλιωτοπουλο

12:23 14/5/2013 - Πηγή: Fimotro

Eπιμένει δια των δικηγόρων του ο Άκης Τσοχατζόπουλος στην κλήτευση των μελών του ΚΥΣΕΑ, που υπέγραψαν τις επίμαχες συμβάσεις, όπως δήλωσε ενώπιον της έδρας ο συνήγορος υπεράσπισης του πρώην...
υπουργού, Νίκος Παγωρόπουλος, κατά τη διάρκεια της τέταρτης ημέρας της δίκης.
«Θα μείνει ένα μεγάλο σκοτεινό σημείο εάν δεν κληθούν. Θα παραβιαστεί το τεκμήριο αθωότητας του Άκη Τσοχατζόπουλου»,
τόνισε χαρακτηριστικά, κάτι που προκάλεσε και αντιπαράθεση με τον πρόεδρο του δικαστήριου, ο οποίος του ζήτησε να συντομεύσει την αγόρευσή του. Αντίθετα, ο δικήγορους του Νίκου Ζήγρα δήλωσε πως διαφωνεί με την κλήτευση των μελών του ΚΥΣΕΑ.
Ταυτόχρονα, οι συνήγοροι του κ. Τσοχατζόπουλου ζήτησαν την κλήτευση του Ευάγγελου Μεϊμαράκη, του Γιώργου Καρατζαφέρη και του Σπήλιου Σπηλιωτόπουλου για να καταθέσουν στο δικαστήριο. Οι δύο πρώτοι καλούνται από τους συνηγόρους του πρώην υπουργού με αφορμή δηλώσεις που είχαν γίνει στη Βουλή για το θέμα των υποβρυχίων ενώ η πρόταση για κλήτευση του κ. Σπηλιωτόπουλου γίνεται με αφορμή επίσκεψη που είχε πραγματοποιήσει στη Ρωσία και είχε εγκρίνει τα οπλικά συστήματα.
Νωρίτερα, η ακροαματική διαδικασία άρχισε σήμερα με την απόρριψη όλων των ενστάσεων του πρώην υπουργού από το δικαστήριο.
Keywords
Τυχαία Θέματα