2 τονοι χασις 20 εκατ. ευρω απο το σδοε αττικης

18:17 18/3/2014 - Πηγή: Fimotro
ΤΟ ΤΑΧΥΠΛΟΟ ΕΦΘΑΣΕ ΣΤΟ ΛΟΓΓΟ ΑΙΓΙΟΥ ΣΤΗ ΒΙΛΑ ΤΟΥ 3ΟΥ ΦΟΝΙΚΟΥ
ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Γράφει ο Βασίλης Χήτος
Άνοιξαν οι… ασκοί της Δίωξης Ναρκωτικών του ΣΔΟΕ Αττικής αφού μέσα σε αεροστεγείς συσκευασίες κρασιού βρέθηκαν δυο τόνοι χασίς, ενώ η...
αποκαλυπτική φωτογραφία που σας παρουσιάζουμε είναι από την επ’ αυτοφώρο σύλληψη των 7 Αλβανών εμπόρων που έγινε στην Ε.Ο Αθηνών-Κορίνθου.
Το αξιοσημείωτο είναι πως οι λαθρέμποροι δεν μετέφεραν τα ναρκωτικά στις ακτές της Ηπείρου ή της Λευκάδας και από εκεί στην Αθήνα, αλλά το ταχύπλοό τους έφθασε μέχρι το Λόγγο του Αιγίου, συμπτωματικά σε πολύ κοντινή απόσταση από την παραθαλάσσια βίλα του Ελληνοαιγύπτιου Μιχάλη Ζουμπατλή που τον Οκτώβριο του 2005 ξεκληρίστηκε από το φονικό όπλο που άγνωστου [;] μέχρι σήμερα εκτελεστή.
Η Αλβανική Εγκληματική οργάνωση πάντως διακινούσε μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών και ιδιαίτερα κάνναβης, από την Αλβανία στη Χώρα μας και στη συνέχεια σε Χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Συγκεκριμένα τις πρωινές ώρες της 17-03-2014 και μετά από πολυήμερη έρευνα, ακινητοποιήθηκε στα διόδια ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ, με την συνδρομή Αστυνομικών της ομάδας Δ.Ι.Α.Σ., φορτηγό αυτοκίνητο ψυγείο με πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας και σε έρευνα που ακολούθησε βρέθηκε και κατασχέθηκε μεγάλη ποσότητα κάνναβης βάρους χιλίων εννιακοσίων εξήντα εννέα κιλών και επτακοσίων ογδόντα πέντε γραμμαρίων (1.969.785) εντός 1.243 ανισοβαρών συσκευασιών. Η κάνναβη ήταν συσκευασμένη σε ασκούς μεταφοράς οίνου. Η αξία ανέρχεται στο ύψος των 20.000.000 €, ενώ σε αποθηκευτικό χώρο στην περιοχή του Π. Φαλήρου, βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 81,320 κιλών και αξίας 815.000 €.
Επίσης βρέθηκαν 600 ασκοί μεταφοράς και αποθήκευσης οίνου στην κατοικία του εγκεφάλου της εγκληματικής οργάνωσης, οι οποίοι επρόκειτο να χρησιμοποιηθούν για τη μεταφορά μέρους της κατασχεθείσας ποσότητας στο εξωτερικό.
Συνελήφθησαν 7 άτομα Αλβανικής υπηκοότητας και κατασχέθηκαν δύο οχήματα.
Όπως προέκυψε από την έρευνα η κατασχεθείσα ποσότητα είχε μεταφερθεί με άγνωστο σκάφος από την Αλβανία, στο οποίο επέβαιναν οι 3 εκ των συλληφθέντων. Η ποσότητα εκφορτώθηκε σε ερημική ακτή του Ν. Αχαίας, απ’ όπου οι συλληφθέντες την παρέλαβαν για να την μεταφέρουν σε περιοχή της Αττικής.
Keywords
Αναζητήσεις
18-3-2014 σδοε ναρκωτικά, συλληψη στα διοδια της ελευσινας απο το σδοε
Τυχαία Θέματα