18χρονος σκοτωθηκε για να αποφυγει το προστιμο!

21:48 14/8/2013 - Πηγή: Fimotro

Μοιραία αποδείχθηκε για έναν 18χρονο η προσπάθειά του να αποφύγει το πρόστιμο μετά τον έλεγχο των εισιτηρίων σε τρόλεϊ. Όλα έγιναν χθες το βράδυ, όταν ελεγκτές μπήκαν σε τρόλεϊ με προορισμό το...
Περιστέρι και άρχισαν τον έλεγχο εισιτηρίων.
Ένας 18χρονος δεν είχε εισιτήριο και έτσι του ζήτησαν να κατέβει μαζί τους στο τέρμα. Όμως, κάτω από άγνωστες συνθήκες και πιθανότατα για να αποφύγει το πρόστιμο, ο 18χρονος πήδηξε από το τρόλεϊ με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.
Σύμφωνα με «ΤΟ ΒΗΜΑ», ο νεαρός επιβιβάστηκε στο τρόλεϊ με αριθμό 7039 που
εκτελούσε το δρομολόγιο «Ζάππειο-Α. Ιερόθεος» από τη στάση του Αγίου Αντωνίου με κατεύθυνση προς Ανθούπολη. Στην επόμενη στάση μπήκε στο τρόλεϊ ένας ελεγκτής και κατευθύνθηκε προς τον νεαρό ζητώντας του το εισιτήριο. Ο 18χρονος δεν είχε εισιτήριο και ο ελεγκτής του ζήτησε να αποβιβαστούν μαζί στο τέρμα καθώς δεν είχε να του δώσει τα χρήματα για το πρόστιμο.
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ο νεαρός πάτησε το μπουτόν κινδύνου, άνοιξε την πόρτα και, στην προσπάθειά του να διαφύγει, πήδηξε έξω από το όχημα με αποτέλεσμα να χτυπήσει σοβαρά στο κεφάλι του στο πεζοδρόμιο.
Μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος πρώτα στο Αγια Όλγα και στη συνέχεια στο Γενικό Κρατικό Αθηνών όπου στις 5 τα ξημερώματα άφησε και την τελευταία του πνοή.
Ο οδηγός και ο ελεγκτής αρχικά δεν συνελήφθησαν. Αυτό έγινε αφού εξέπνευσε ο νεαρός. Η Αστυνομία εξετάζει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το περιστατικό με βάση και τις καταθέσεις των επιβατών.
Keywords
Τυχαία Θέματα