11 μηνες «μαυρο» στην ερτ απο μια ηλιθια κυβερνητικη αποφαση!!!

16:00 11/5/2014 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο Κ.Π.
Αγαπητό Fimotro,
Σαν σήμερα πριν από 11 μήνες, κάποιοι παράφρονες και παρανοϊκοί, εγκληματίες κοινωνικής ευαισθησίας, αποφάσισαν να ρίξουν «μαύρο στην ΕΡΤ», στην καρδιά της ενημέρωσης...
και της Ελληνικής κοινωνίας. Έντεκα μήνες μετά, όλοι κατάλαβαν το βρώμικο κυβερνητικό παιχνίδι και τα οικονομικά συμφέροντα μαζί με τα διαπλεκόμενα, που επέβαλαν το κλείσιμο, με επιταγή δήθεν «τρόικας» και εξυγίανσης, ενός αμαρτωλού και σάπιου οργανισμού.

Αυτόν τον «σάπιο» και πιο υγιή οικονομικά οργανισμό της ΕΡΤ
τον έκαναν κοπριά, που δεν άργησαν να φυτρώσουν «μπουμπούκια» από γαϊδουράγκαθα μέσα από τους υπονόμους του ραδιομεγάρου. Σήμερα όποιος περάσει έξω από το κτήριο, βλέπει ένα εγκαταλελειμμένο μέγαρο χωρίς να γνωρίζει ο περαστικός, αν πρόκειται για ψυχιατρικό κέντρο, η την καρδιά της ψυχαγωγίας ενημέρωσης και πολιτισμού. Σήμερα δημόσια τηλεόραση.... δεν υπάρχει.

Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες ποιοι λυμαίνονται τον οργανισμό και τι ακριβώς συμβαίνει. Εκείνο που μου προξενεί κατάπληξη είναι η αδιαφορία των εισαγγελικών αρχών για τα όργια και το πάρτι της μάσας που γίνεται. Είναι περιττό να τονίσω ότι: Πέρα από «κάλπικες» αναθέσεις παραγωγών, αγορά προγράμματος με δεκάδες χιλιάδες ευρώ, ακόμη ξοδεύονται εκατοντάδες-ειδικά τώρα στις εκλογές- για ενοίκιο εξωτερικών μονάδων και τεχνικών διευκολύνσεων σε ιδιώτες, την ώρα που ο ψηφιακός και ηλεκτρονικός πλούτος της ΕΡΤ σαπίζει στις αποθήκες από έλλειψη προσωπικού.

Έτσι, σε έναν ανύπαρκτο οργανισμό, άλλαξαν το Δ σε Ν για να μην πω ότι θυμίζει «...Μνί» και μάλιστα εμετικό, πίστεψαν ότι δημιούργησαν το Νοτιοανατολικό BBC της Ευρώπης με νοικιασμένο προσωπικό, που θυμίζει εποχές αγοροπωλησίας «σκλάβων». Ε! ρε μια βρεγμένη σανίδα με νέφτι που θέλετε στο κ....!!!
Όλες αυτές τις παρενέργειες που δημιούργησε μια αψυχολόγητη και βεβιασμένη απόφαση, γράφονται καθημερινά στον τύπο και το διαδίκτυο, δεν χρειάζεται να τις επαναλάβουμε.

Επειδή όμως η σημερινή μέρα είναι μια αποφράδα μέρα στην ιστορία της ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, απλά θα θυμίσω τα ονόματα των ανθρώπων αυτής της παρανοϊκής απόφασης, με την ελπίδα μια οποιαδήποτε μελλοντική κυβέρνηση θα αναγείρει μνημείο-πλάκα, με τα ονόματα των προδοτών, για να μην συμβεί ποτέ ποια.

-Κυβένηση Σαμαρά-Βενιζέλου και συνεργάτες 11 Ιουνίου 2013. Με τη βοήθεια Σουρνάρα, Κεδίκογλου, Λαζαρίδη και λοιποί τροικανοί, ανέθεσαν στον Παντελή Καψή να επιβλέψει την «ταφή»(αυτός την άφησε στη μέση). Εκτελεστικά όργανα: Γκίκας Μάναλης, Χρήστος Κουπελίδης, Βασίλης Θωμόπουλος, Αρίστων Κοντιζάς και η παρέα του.

Ειδικά για το συγκριμένο πρόσωπο τα 2.655(6) του καταλογίζουν όλες τις ευθύνες ότι, μαζί με 10 προδότες και παλιοτόμαρα, που δεν δούλεψαν ποτέ στην ΕΡΤ, παρέσυραν πρόσωπα με αδύναμες αντιστάσεις μέσα από υποσχέσεις επανένταξη τους στο φορέα σε ένα παιχνίδι χωρίς γυρισμό. Με θυμό και οργή αναφέρονται στο προσωπό του. Οι τεχνικές υπηρεσίες θα ήταν αδύνατον να λειτουργήσουν και κατ΄επέκταση να δημιουργηθεί το σημερινό ελεεινό μόρφωμα και 2000 ψυχές στο δρόμο. Έτσι οι εργαζόμενοι θα είχαν κερδίσει τη μάχη. Στο μνημείο-πλάκα πρέπει να γραφτούν και όλα τα μέλη του κοινοβουλίου, που αβασάνιστα με τις πράξεις τους έγιναν συνένοχοι μιας κοινωνικής τραγωδίας.

Βεβαίως πρέπει να συμπεριληφθούν και τα ονόματα των μελών του ΕΣ και ΔΣ που πριν αλέκτωρ λαλήσει τρεις, αποπέμφθει ένα «εκλεκτό» μέλος του κ. Καψή και έμειναν, άλλα για να δουλεύουν καλύτερα... την κουτάλα!!! Από το μνημείο-πλάκα δεν θα πρέπει να λείψει και το όνομα της κ. Αφροδίτης Γουγά και της κ. Βίκυς Σουλτανιά για τις «πολύτιμες» υπηρεσίες τους. Όσο για το νέο πρόεδρο-διευθύνοντα σύμβουλο ας μην του καταλογίσουμε ευθύνες προς το παρόν, γιατί ο άνθρωπος δεν γνωρίζει σε τι μαφιόζικο περιβάλλον έχει πέσει.

Ο Ελληνικός λαός, η Ελληνική κοινωνία, έχει ένα όπλο στα χέρια του που μπορεί να χρησιμοποιήσει αποτελεσματικά στις 25 Μαΐου. Την ψήφο του! Μαυρίστε όλους αυτούς τους «καρπαζοεισπράκτορες». Να είστε βέβαιοι, κάτι καλό θα βγει. Επιστέφοντας από τους Δελφούς και την «Πυθία», έχω ευχάριστα νέα τα οποία θα μάθετε μέσα στην Εβδομάδα!
Keywords
Τυχαία Θέματα