'' ψυχικα ασθενης ο 24χρονος εμπρηστης της χιου ''...

17:02 29/8/2012 - Πηγή: Fimotro
Την εικόνα ενός ανθρώπου που χρήζει άμεσης ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης έδωσε για τον 24χρονο που κατηγορείται για εμπρησμούς στη Χίο, η δικηγόρος του Πόπη Κάρμαντζη.
Σύμφωνα με την ίδια, ο 24χρονος κατά την ημέρα...
της σύλληψης του αρνήθηκε την παρουσία δικηγόρου, θεωρώντας ότι δεν έχει να αποκρύψει τίποτα.
Όπως εξήγησε η κ. Κάρμαντζη, ο νεαρός που ευθύνεται για τις πυρκαγιές στη Ράχη, τα Πάρπαντα., την Αγία Ειρήνη και άλλες περιοχές των Καρδαμύλων, δεν είχε συναίσθηση των πράξεων του.
Μάλιστα τις περισσότερες φορές καλούσε ο ίδιος την Πυροσβεστική Υπηρεσία
ή τον πατέρα του που υπηρετεί στο πυροσβεστικό σώμα, ενώ ήταν από τους πρώτους που έπαιρναν μέρος στην κατάσβεση.
Σε ότι αφορά τις πράξεις του, η κ. Κάρμαντζη ανέφερε ότι ο 24χρονος τις χαρακτήριζε πράξεις εκδίκησης, χωρίς όμως να εξηγεί αναλυτικά ποιος ήταν ο λόγος που τον ώθησε στους εμπρησμούς.
'' Μεταξύ των άλλων είπε ότι έβαζε τις φωτιές, επειδή δεν το προσέλαβαν στο πυροσβεστικό σώμα, γεγονός βέβαια που δεν ευσταθεί, αφού δεν υπήρχε τέτοια περίπτωση '', τόνισε.
Τέλος η δικηγόρος του νεαρού ανέφερε ότι ο πελάτης της δεν σχετίζεται σε καμία περίπτωση με την πυρκαγιά της 18ης Αυγούστου, αφού αποδεδειγμένα και με παραστατικά βρισκόταν εκτός Χίου.
Λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι σήμερα, εκδόθηκε απόφαση για μεταφορά του 24χρονου στις φυλακές Κορυδαλλού και όχι στις Δικαστικές Φυλακές Χίου, όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί.
Keywords
Τυχαία Θέματα