'' ο καρουζος μιλησε για πρωην υπουργο ''...

10:44 27/9/2012 - Πηγή: Fimotro
Θολώνει περισσότερο το τοπίο των καταγγελιών για πρώην υπουργούς, μετά τους ισχυρισμούς του Ιωσήφ Λιβανού. Σε μηνυτήρια αναφορά του ο κτηματομεσίτης σημειώνει ότι '' ο ίδιος ο Ιωσήφ Καρούζος μου είχε αποκαλύψει ότι ο πραγματικός...
επενδυτής πίσω από όλες τις αγορές των ακινήτων του ομίλου Καρούζου ήταν κάποιος υπουργός της προηγούμενης κυβέρνησης από πλούσια οικογένεια ''.
Το συγκεκριμένο στοιχείο είχε περιέλθει στη γνώση του κτηματομεσίτη πριν από τον Οκτώβριο του 2010, οπότε και υποβλήθηκε
η πρώτη μηνυτήρια αναφορά του. Σύμφωνα με τη συμπληρωματική κατάθεση του κ. Λιβανού το Μάιο του 2011, ο κ. Καρούζος στις 11 Οκτωβρίου του 2010 του ζητούσε επίμονα να συναντηθούν.
Επειδή βρισκόταν σε σε αντιδικία '' σε επίπεδο αστικών αξιώσεων '', αλλά και λόγω της ''προσπάθειας εξουδετέρωσης '' του από τον ίδιο τον κατασκευαστή και τη σύζυγο του, ο κ. Λιβανός απαίτησε η συνάντηση τους να γίνει σε δημόσιο χώρο και παρουσία τρίτου προσώπου.
'' Πράγματι αυθημερόν (11-10-2010) και ώρα 19.30 έλαβε χώρα συνάντηση μεταξύ μου και του Ιωάννη Καρούζου, παρουσία του κατασκευαστή οικοδομικών έργων, Γεωργίου Ζωγραφάκη. Στη συνάντηση, ο ίδιος ο Ιωάννης Καρούζος μου αποκάλυψε ότι εκτός του ενός υπουργού που μου είχε αναφέρει στο παρελθόν, χωρίς τότε την αποκάλυψη των στοιχείων του, στην όλη επένδυση συμμετείχαν και άλλοι δύο υπουργοί, επίσης της προηγούμενης κυβέρνησης '', σημείωσε ο κ. Λιβανός.
Και συνέχισε την κατάθεση του αναφέροντας την έκπληξη του για την ευκολία με την οποία ο κ. Καρούζος του ανέφερε τα ονόματα των κ.κ. Μειμαράκη, Βουλγαράκη, Λιάπη.
Επιπλέον για την εξαγωγή μεγάλων ποσών από τη χώρα ενέπλεκε τη σύζυγο του Ιωάννη Καρούζου, Ρεβέκκα Σκαφτούρα, που σύμφωνα με την κατάθεση, χρησιμοποιούσε ξένη τράπεζα και off shore εταιρείες.
Keywords
Τυχαία Θέματα