'' αστερι '' η ελλαδα στο ανοβερο...

21:48 12/3/2013 - Πηγή: Fimotro
Πολύ επιτυχημένη κρίνεται η παρουσία ελληνικών εταιρειών και επιχειρηματικών συνδέσμων στη διεθνή Έκθεση Πληροφορικής “CeBIT 2013", που πραγματοποιήθηκε στο Ανόβερο από 5-9 Μαρτίου.
Το ελληνικό περίπτερο προσέλκυσε το ενδιαφέρον ...
εταιρειών από όλο τον κόσμο, μεταξύ αυτών από την Κίνα, τις ΗΠΑ και την Ινδία, ενώ έγιναν περισσότερες από 150 επιχειρηματικές συναντήσεις.
Κατά της διάρκεια της Έκθεσης η ΔΕΘ-Helexpo οργάνωσε εκδήλωση με τη συμμετοχή
ελληνικών επιχειρήσεων, εκπροσώπων της ελληνικής κυβέρνησης, αλλά και Γερμανών οικονομικών και επιχειρηματικών παραγόντων.
Μιλώντας στην εκδήλωση, ο επικεφαλής του γραφείου Στρατηγικού και Ψηφιακού Σχεδιασμού του πρωθυπουργού, Δημήτρης Πτωχός, σημείωσε πως η κυβέρνηση καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια για να απλοποιήσει τις διαδικασίες για τους επενδυτές.
Τόνισε επίσης ότι η ελληνική πλευρά είναι ανοιχτή σε ιδέες και προτάσεις, προκειμένου να βοηθήσει στην υλοποίηση ξένων επενδύσεων.
Ο επικεφαλής της Ένωσης Γερμανικών Εμπορικών και Βιομηχανικών Επιμελητηρίων, Μάρτιν Κναπ, σημείωσε απ' την πλευρά του πως υπάρχουν μεγάλες ευκαιρίες για την Ελλάδα στον τομέα της Πληροφορικής, συμπληρώνοντας χαρακτηριστικά πως «Ελλάδα δεν είναι μόνο λάδι και τυρί».
Το ελληνικό περίπτερο στην “CeBIT 2013", οργάνωσε η ΔΕΘ-Helexpo, σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Πληροφορικής και Επικοινωνιών Ελλάδος (ΣΕΠΕ) και τη στήριξη του υπουργείου Ανάπτυξης.
Keywords
Τυχαία Θέματα