... αλλα ο σιμος δεν ακουει!

00:12 3/9/2012 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο Ιnsider
O Σιμος όμως δεν ακούει- και δεν θέλω ερωτήσεις του τύπου "ποιός από τους δύο Σίμους, εντάξει; Και για κάτι υποθεσούλες δορυφορικές οι οποίες έπρεπε να έχουν ήδη πάει στον εισαγγελέα, όπως έγραψε και ο...
Νίκος Κουτρικας (εδώ).
....
2ον Πρέπει οι... νομικές υποθέσεις του παρελθόντος να παραπέμπονται απευθείας στη δικαιοσύνη χωρίς καν να απασχολούν καθόλου τη νέα διοίκηση η οποία είναι σίγουρο ότι κάποιοι επιχειρούν έντεχνα την συμμετοχή
της έτσι ώστε να είναι και αυτή "εμπλεκόμενη" και να ελαφρύνουν κάποιοι την θέση τους.
...
ο Σίμος (είπαμε, δεν σας λέω ποιός από τους δύο Σίμους, αμαν πια!!!) δίνει άδεια σε "Γενικούς Διευθυντές" να βγάζουν και ανακοινώσεις ότι τους "κυνηγάνε τα μεγάλα συμφέροντα".
Και ρωτάω εγώ, η έννοια "συμφέρον" περιλαμβάνει και τα 25.000 δολάρια το χρόνο που ζητήθηκαν με email από εταιρεία στο επίκεντρο της Μέσης Ανατολής για "βοηθηθεί" σε διαγωνισμό; Και μάλιστα με email από προσωπικό λογαριασμό στο σπίτι; Email που το έχουν δει πιά περισσότεροι του ενός εντός Ελλάδος, αρα.... η μισή Αθήνα.
Και αν, λέμε αν, αυτό το email, το οποίο θα μπορούσε να είναι ήδη στα χέρια είτε του Προισταμένου της Δίωξης Ηλεκρονικού Εγκλήματος Μανώλη Σφακιανάκη ή του Εισαγγελέα Οικονομικού Εγκλήματος Γρηγόρη Πεπόνη, έρθει στη δημοσιότητα, θα εξηγήσει επαρκώς τη φράση "συμφέροντα που κυνηγάνε αθώους εργαζομένους";
Γιατί έχουμε πήξει τα τελευταία τρία χρόνια στους ανιδιοτελείς και αθώους εργαζόμενους και στελέχη της ΕΡΤ οι οποίοι και κάναν τις λαμογιές τους συνεπικουρούμενοι από το βαθύ Πασοκικό παρακράτος της Δημόσιας Διοίκησης, με πλοκάμια και στους Επιθεωρητές Δημόσιας Διοίκησης, ώστε να τις σκεπάζουν με κατασκευασμένα πορίσματα και γνωμοδοτήσεις με τις οποίες πέφτουν "πεντακοσάρες" ξεγυρισμένες σε παπικού τύπου νομικούς συμβούλους .
Το παρακράτος που τώρα μετατρέπεται σε Συριζοκράτος, και κάνει και "αντίσταση"...
Και γιατί έχουμε βαρεθεί να μιλάνε για "αντίσταση στα μεγάλα συμφέροντα" που δήθεν τους κυνηγάνε αυτοί που προσυπόγραψαν παράνομες εγγυήσεις πολλών εκατομμυρίων υπέρ τρίτων, ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΕΓΑΛΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΡΤ, οι οποίοι δεν είχαν καν συμβατική σχέση με την ΕΡΤ, και μεθόδευσαν "αναθέσεις με διαπραγματεύσεις" σε ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΡΤ, ΕΠΙΣΗΣ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ!!!
ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣΑΕΙ Ο ΠΕΠΟΝΗΣ!!!
ΚΑΙ ΑΝ Ο ΣΙΜΟΣ (υποθέτω ότι τώρα πιά καταλάβατε ποιός Σίμος, έτσι;) ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΕΓΚΑΙΡΑ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΙΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΡΙΟΝΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΠΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ, Ε, ΑΞΙΟΣ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ!!!
Keywords
Τυχαία Θέματα