Τραγικες οι συνθηκες για τους νεοσυλλεκτους στην 124 πβε τριπολης

Τρομοκρατία, φόβος, φωνές, καψόνια, επανειλημμένες αναφορές και εκδικητικές συμπεριφορές, είναι η εικόνα που μεταφέρουν νεοσύλλεκτοι στο ΚΕΝ Τρίπολης, μέσω του Δικτύου Ελεύθερων Φαντάρων "Σπάρτακος" και της Επιτροπής Αλληλεγγύης Στρατευμένων. Παρατίθεται ολόκληρο το κείμενο της μαρτυρίας:

"Με την άφιξή μας στο ΚΕΝ Τρίπολης 124 ΠΒΕ καταλάβαμε, ότι όλα όσα ακούγαμε για το συγκεκριμένο κέντρο ήταν πραγματικά και χωρίς καμία δόση υπερβολής. Γι αυτό φρόντισαν να μας ενημερώσουν διάφοροι
υπαξιωματικοί που λειτουργούσαν ως επικεφαλής την πρώτη μέρα, που αφού μας αφαίρεσαν διάφορα προσωπικά είδη (σαμπουάν υγρά μαντηλάκια κτλ), μας φώναζαν διαρκώς, παρότι φορούσαμε ακόμα ρούχα πολιτικά και μετρούσαμε μόλις λίγες ώρες από το πέρασμα της πύλης. Σαφέστερος όλων ήταν όμως ο διοικητής του Α΄ λόχου υπολοχαγός Κοσμάς, που φρόντισε από τη δεύτερη κιόλας μέρα να μας ενημερώσει με περηφάνια πως ισχύουν στο ακέραιο όλα όσα έχουμε ακούσει γι αυτόν και το στρατόπεδο και ότι η εκπαίδευση στην Τρίπολη συγκρίνεται μόνο με αυτήν των ειδικών δυνάμεων.
Keywords
Τυχαία Θέματα