ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΤΟ 2011 ΓΙΑ ΤΗ SIEMENS…ΒΕΒΑΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ…ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΛΟΚΕΤΩΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΟΛΕΥΤΙΚΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ

Με το «διά ταύτα» να παραμένει ζητούμενο και ταυτόχρονα μεγάλο ερωτηματικό, κυβέρνηση, αξιωματική αντιπολίτευση αλλά και οι βουλευτές-μέλη των εξεταστικών και προανακριτικών επιτροπών όλων των κομμάτων της Βουλής, που διερευνούν την εμπλοκή πολιτικών προσώπων σε οικονομικά σκάνδαλα, θα κληθούν, τις πρώτες κιόλας μέρες του 2011, να πείσουν τους πολίτες, αν μη τι άλλο, ότι δεν τους περιπαίζουν.

- Οι πρώτοι που θα βρεθούν ενώπιος ενωπίω με την ευθύνη τους αυτή είναι οι ασχολούμενοι επί τέσσερις μήνες -από τους
έντεκα, συνολικά, λειτουργίας της εξεταστικής για τη Siemens- με τη συγγραφή ενός πορίσματος, που τείνει να ξεπεράσει το μύθο του γιοφυριού της Αρτας. Στις 20 Ιανουαρίου -αν δεν ζητηθεί και έβδομη (!) παράταση- οι 19 βουλευτές οφείλουν να παραδώσουν το πολυαναμενόμενο πόρισμα. Αφού πρώτα λάβουν υπόψη το περιεχόμενο των 50 φακέλων του σκληρού δίσκου Χριστοφοράκου, που αξιολογεί, εδώ και ενάμιση μήνα, ο επικεφαλής της Διεύθυνσης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος κ. Σφακιανάκης.
Διαβάσ
Keywords
Τυχαία Θέματα