ΤΟ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΚΥΜΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΩΝ ΣΤΗΝ FOXCONN ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΜΕΤΡΑ: ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΘΑ ΔΕΣΜΕΥΟΝΤΑΙ ΓΡΑΠΤΩΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ!!!

ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ...ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ;;;;ΤΙ ΛΕΝΕ ΡΕΕΕΕΕ;;;ΕΧΟΥΝ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ!!!Μετά το πρόσφατο κύμα αυτοκτονιών στο εργοστάσιό της στη νότια Κίνα, η Foxconn Technology, μια εταιρεία της Ταϊβάν που προμηθεύει την Apple με ηλεκτρονικά εξαρτήματα, αποφάσισε σήμερα να πάρει δραστικά μέτρα, ζητώντας κυρίως από τους υπαλλήλους της να δεσμεύονται γραπτώς ότι δεν θα αυτοκτονήσουν.
Ένας νέος υπάλληλος της εταιρείας, η οποία προμηθεύει μεγάλες πολυεθνικές, αυτοκτόνησε χθες, πηδώντας από κτίριο της Foxconn στην πόλη Σεντσέν. Πρόκειται για τη 10η αυτοκτονία στην Κίνα από τον Ιανουάριο στους κόλπους του πρώτου κατασκευαστή ηλεκτρονικών εξαρτημάτων στον κόσμο, οι 9 από τις οποίες έγιναν στην Σεντσέν, η οποία βρίσκεται στις πύλες του Χονγκ Κονγκ. Συνολικά 12 κινέζοι υπάλληλοι της Hon Hai Precision Industry, που είναι γνωστή με την εμπορική της ονομασία Foxconn, έχουν πηδήξει στο κενό από την αρχή της χρονιάς. Δύο από αυτούς τραυματίστηκαν σοβαρά. Τη λύπη του γι
Keywords
Τυχαία Θέματα