Το ποταμι καταγγελει το video για τις πολεμικες αποζημιωσεις που προβαλλεται στους σταθμους του μετρο - με ποια λογικη;

ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ VIDEOS ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΟΒΑΡΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΕΣΕΙ ΠΡΟΣΩΠΑ,ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ...
ΑΛΛΑ SORRY ΚΙ ΟΛΑΣ...ΤΟ VIDEO ΑΝ ΚΑΙ ΛΑΪΚΙΣΤΙΚΟ...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΆΛΛΕΤΑΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ
ΤΟ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ...ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΚΑΙ VIDEOS ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ...ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ...ΤΟ ΠΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΤΟ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΟΥΝ ΤΑ ΜΜΜ, ΣΕ ΜΕΣΩ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ...ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΙΟΥ...ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΖΗΛΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΞΕΝΑ ΜΜΕ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥΣ...
Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ...ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΤΑΙ.

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της ερώτησης:

Προς τους κ.κ. Υπουργούς
Επικρατείας
Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού
Εξωτερικών

Θέμα: Προβολή βίντεο στους σταθμούς του Μετρό με εικόνες από την χιτλερική εισβολή στην Αθήνα το 1941

Από το τηλεοπτικό κύκλωμα του Μετρό Αττικής έχει αρχίσει η προβολή βίντεο στις οθόνες των σταθμών του με εικόνες από την εισβολή των γερμανικών στρατευμάτων κατοχής στην Αθήνα το 1941. Σε αυτό μάλιστα ακούγεται και η φωνή του Έλληνα δημοσιογράφου της εποχής εκείνης σε σχετικό απόσπασμα που καλούσε τους Έλληνες σε αντίσταση και πόλεμο μέχρι την τελική νίκη.

Το συγκεκριμένο βίντεο δημιουργήθηκε από τη Διεύθυνση Ιστορίας Στρατού του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και παρουσιάστηκε σε εκδήλωση που έγινε για τις γερμανικές αποζημιώσεις στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων από τον αναπληρωτή υπουργό Εθνικής Άμυνας Κώστα Ήσυχο.
Keywords
Τυχαία Θέματα