Το παρα-κρατος ξαναχτυπησε - έκρηξη παγιδευμενου αυτοκινητου εξω απο την τραπεζα της ελλαδος

-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΥΝ ΞΑΝΑ ΜΑΖΙΩΤΗ,ΡΟΥΠΑ,ΞΗΡΟ.
-ΟΙ "ΑΡΧΕΣ" ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΑΡΡΟΕΣ ΣΤΑ ΜΜΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ
-ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΠΑΦΑΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟ-ΚΡΑΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΒΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΠΟΣΟ ΚΑΛΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
-ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΝΕΟΣ ΓΥΡΟΣ
ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗΣ ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙ ΠΑΕΙ ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΣ.
---ΤΡΟΜΟ-ΚΡΑΤΟΣ---
Ισχυρή έκρηξη παγιδευμένου με εκρηκτικά αυτοκινήτου σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης στην οδό Αμερικής, στο κέντρο της Αθήνας, έξω από το κτίριο της Τράπεζας της Ελλάδος.
Είχαν προηγηθεί δύο προειδοποιητικά τηλεφωνήματα -στις 5:10 και 5:15- σε ιστοσελίδα και εφημερίδα.
Κλειστές οι οδοί Αμερικής, Πανεπιστημίου και Σταδίου. Ανοικτή η οδός Ακαδημίας, κανονικά λειτουργούν οι σταθμοί του Μετρό.
Αναλυτικά τα γεγονότα όπως έχουν μέχρι στιγμής:
5:10-5:15 άγνωστος τηλεφώνησε στην ιστοσελίδα «Zούγκλα» και στην Εφημερίδα των Συντακτών, λέγοντας ότι μεταξύ Σταδίου και Πανεπιστημίου, επί της οδού Αμερικής, υπάρχει Ι.Χ. με 75 κιλά εκρηκτικά, το οποίο θα εκραγεί σε 45 λεπτά.
Άμεση η κινητοποίηση της Αστυνομίας η οποία απέκλεισε την περιοχή. Οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα Ι.Χ. NISSAN SUNNY, που όλα έδειχναν ότι επρόκειτο για το παγιδευμένο όχημα. Απομακρύνθηκαν εργαζόμενοι, κυρίως άνδρες security, ενώ αποκλείστηκε η περιοχή σε μεγάλη ακτίνα.
5:55 Ακούστηκε ο εκκωφαντικός θόρυβος της έκρηξης, που έγινε αντιληπτός σε όλη σχεδόν στην Αθήνα. Το όχημα διαλύθηκε εντελώς, ενώ έχουν προκληθεί ζημιές σε κτίρια και καταστήματα.
7:00 Στο σημείο έσπευσαν πυροτεχνουργοί και άνδρες της Αντιτρομοκρατικής, οι οποίοι πραγματοποιούν έρευνες.
Keywords
Τυχαία Θέματα