ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ....ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΑΪ!!!ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΗ ΣΆΤΙΡΑ ΣΕ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ;;;;


Με νέα σατιρική εκπομπή θα «δοκιμάσει» από τις 5 Σεπτεμβρίου η τηλεόραση του Σκάι. Η εκπομπή θα έχει τίτλο «Το Ιδρυμα» και τα κείμενα θα ανήκουν στη θεατρική ομάδα «AbOvo», ενώ θα μεταδίδεται καθημερινά στις 20.45, ένα τέταρτο δηλαδή πριν από την έναρξη του κεντρικού δελτίου ειδήσεων.
Ουσιαστικά θα αντικαταστήσει -τουλάχιστον για την ώρα- την εκπομπή «The Giza bar», η οποία είχε επίσης αντικαταστήσει την τηλεοπτική «Ελληνοφρένεια». Οπως σημειώνει η θεατρική ομάδα, την
ώρα που «η Ελλάδα αποσυντίθεται, ο λαός της βρίσκεται σε πανικό και απελπισία, χρέος, ανεργία και αγανάκτηση...» ποιος μπορεί να πείσει τους Ελληνες ότι μπορούν να σώσουν τη χώρα τους; Μόνο «Το Ιδρυμα», που πιστεύει ότι η Ελλάδα μπορεί να γίνει κανονική χώρα «φτάνει να αναλάβουν τις ευθύνες τους οι ιδιοκτήτες της... Εσείς».


Η θεατρική ομάδα «AbOvo» άρχισε τη δράση της το 2005 και πιο γνωστά έργα είναι τα «Εκεί, εκεί στην κόλαση», «Μαμά Ελλάδα 2», «Ο πλανήτης» κ.ά., ενώ παράλληλα διοργανώνει από το 2007 το φεστιβάλ νεανικού θεάτρου «Bob Theatre Festival». Τη σκηνοθεσία της νέας σατιρικής εκπομπής του Σκάι θα υπογράφει ο Κωνσταντίνος Πιλάβιος και θα παίζουν οι: Γιώργος Αγγελόπουλος, Λευτέρης Ελευθερίου, Βάσω Καβαλιεράτου, Μαρία Μπαλούτσου, Φάνης Παυλόπουλος και Γιάννης Σαρακατσάνης.
Διαβάστε περισσότερα »
Keywords
Τυχαία Θέματα