Την επετειο των ιμιων θα φερει για ψηφιση το νομοσχεδιο για τη θητεια ο υεθα πανος καμμενος και ηγετης των ανελ;

ΒΡΩΜΙΚΑ ΠΟΛΕΜΟΚΑΠΗΛΑ, ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΙΛΙΤΑΡΙΣΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ
Πολλά ακούστηκαν για τις τελευταίες κινήσεις του Υπουργείου Άμυνας και πιο συγκεκριμένα του ΥΕΘΑ Π.Καμμένου. Ένα νομοσχέδιο για τη θητεία, το οποίο η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θέλοντας να προλάβει τις όποιες αντιδράσεις, κατέθεσε αιφνιδιαστικά τα Χριστούγεννα.
Οι βασικές του κατευθύνσεις είναι η εργασιακή εκμετάλλευση της στρατευμένης νεολαίας –ταυτόχρονα αξιοποιείται για την συνολική αντιδραστική αναδιάρθρωση των εργασιακών σχέσεων-, η ενσωμάτωση του προσωπικού έφεδρου και μόνιμου στον νέο πολεμικό-κατασταλτικό ρόλο του στρατού, η διαμόρφωση των όρων απαίτησης Στράτευσης από τις ίδιες τις Γυναίκες -λόγω άνισων όρων συμμετοχής στις Προκηρύξεις διαγωνισμών του Δημοσίου εξαιτίας της μοριοδότησης των στρατευμένων που θα εργαστούν και των κοινωνικών συνθηκών- και της εντεινόμενης στρατιωτικοποίησης της κοινωνίας με στόχο την οικοδόμηση του Ισραήλ των Βαλκανίων.
Σκέψεις ακολούθησαν για Στράτευση των Γυναικών και δημιουργία Στρατιωτικών Σχολείων, που προβλήθηκαν από την εφημερίδα «ΕΘΝΟΣ» του εθνικού εργολάβου Μπόμπολα και το πρωινάδικο στο MEGA, του διαπλεκόμενου και διεφθαρμένου αστικού κόσμου εργολάβων-εκδοτών-εφοπλιστών-βιομήχανων του τομέα ενέργειας κλπ!
Keywords
Αναζητήσεις
νομοσχεδιο για θητεια
Τυχαία Θέματα