Συστημα «κλοπης» πληροφοριων απο κινητα τηλεφωνα και usb εχει η ελ.ας.-αραγε το χρησιμοποιουν και για προσωπικες τους δουλειεσ;


ΤΟΝ ΥΠΕΡΚΟΡΙΟ ΤΗΣ ΕΥΠ ΤΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΥΠΗΡΕΣΙΑ" ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΠΩΛΟΥΣΑΝ ΤΙΣ ΣΥΝΟΜΙΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ...ΕΝΩ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΑΝΤΗΘΕΙ ΕΑΝ ΕΙΧΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ Ο ΥΠΕΡΚΟΡΙΟΣ ΤΗΣ ΕΥΠ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ ΓΚΙΟΛΙΑ Ή ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ/ΑΠΑΓΩΓΕΣ.
ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΑ ΝΕΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ...
ΑΡΑΓΕ ΘΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ
ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ;;;
Ειδικό σύστημα «απορρόφησης» πληροφοριών μέσα από κινητά τηλέφωνα και φορητές μονάδες ηλεκτρονικών υπολογιστών χρησιμοποιεί με κάθε μυστικότητα τους τελευταίους μήνες η ΕΛ.ΑΣ. και άλλες διωκτικές υπηρεσίες.
Σύμφωνα με Το Βήμα, το σύστημα αυτό -κατασκευασμένο από κονσόρτσιουμ με πυρήνα ισραηλινές εταιρείες- έχει τη δυνατότητα άμεσης σύνδεσης με κινητά τηλέφωνα από τα οποία υφαρπάζει μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα τα μηνύματα, τις κλήσεις, τις φωτογραφίες και όλα τα δεδομένα που έχει ο κάτοχός του.
Μάλιστα το σύστημα έχει τη δυνατότητα να εντοπίζει και να καταγράφει τα στοιχεία που είχε διαγράψει ο χρήστης του κινητού.
Keywords
Τυχαία Θέματα