Συμβουλές προς φοιτητές και γονείς στην αναζήτηση στέγης

Όπως και να 'χει, είναι μια σημαντική στιγμή τόσο για τα παιδιά, που θα φύγουν από το πατρικό τους και θα πάνε σε καινούργιο μέρος να ζήσουν μόνοι τους, όσο και για τους γονείς, που τα αποχωρίζονται. Για τους νέους φοιτητές, ιδανικές λύσεις δεν υπάρχουν, καθένας φτιάχνει το δρόμο του, καλό είναι, όμως, να έχουμε κάποια πράγματα εκ των πρότερων στο μυαλό μας, ιδιαίτερα για το πρώτο βήμα, την επιλογή σπιτιού.

«Φέτος υπάρχουν περισσότερα καταλύματα, ειδικά καινούργια διαμερίσματα, εκτός από ορισμένες περιοχές στην επαρχία, όπως Κοζάνη,
Αλεξανδρούπολη, Ιωάννινα, όπου τα τελευταία χρόνια δεν έχουμε καινούργιες κατασκευές, οπότε εκεί οι τιμές είναι σταθεροποιημένες», αναφέρει στο Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, Ιωάννης Ρεβύθης, πρόεδρος του Συλλόγου Μεσιτών Αθηνών-Αττικής. Οι λόγοι, που πολλά σπίτια μένουν ξενοίκιαστα είναι, καταρχάς, ότι έχουν λιγοστέψει οι φοιτητές, επειδή δεν πηγαίνουν τελικά στο μέρος που πέρασαν εξαιτίας των αυξημένων εξόδων, και κατά δεύτερον, ότι πολλοί μετανάστες έχουν φύγει, εξηγεί ο κ. Ρεβύθης.
Keywords
Τυχαία Θέματα