Συλλαλητηρια και συναυλιες σημερα τεταρτη, εναντια στη φασιστικη χρυση αυγη #25sgr

Συνεχίζονται σε όλη τη χώρα τα αντιφασιστικά συλλαλητήρια με συμμετοχή φορέων, σωματείων εργαζομένων και κατοίκων που αντιδρούν στην παρουσία της Χρυσής Αυγής στις γειτονιές τους.
Σημερα,Τετάρτη, ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ καλούν σε συλλαλητήριο στις 6 το απόγευμα στο Σύνταγμα.

Περίπου την ίδια ώρα θα πραγματοποιηθούν αντιφασιστικές συγκεντρώσεις σε Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Ιωάννινα, Βόλο, Ηράκλειο, Κατερίνη και Χανιά.
-Με εντολή της αστυνομίας κλειστοί από τις 11:30 θα είναι οι σταθμοί του Μετρό «Σύνταγμα», «Πανεπιστήμιο» και «Ευαγγελισμός».

Συλλαλητήρια και συναυλίες σε όλη τη χώρα ενάντια στη φασιστική Χρυσή Αυγή θα γίνουν την Τετάρτη 25 Σεπτέμβρη από φοιτητές, μαθητές, ανέργους και νέους εργαζόμενους.

Στην Αθήνα η συγκέντρωση θα γίνει στις 12 το μεσημέρι στα Προπύλαια και θα ακολουθήσει αντιφασιστική συναυλία στις 2 το μεσημέρι στο Σύνταγμα. Στη συναυλία έχουν δηλώσει μέχρι στιγμής συμμετοχή οι Θάνος Μικρούτσικος, Ρίτα Αντωνοπούλου, Μίλτος Πασχαλίδης, Μπάμπης Στόκας, Χρήστος Θηβαίος, Πάνος Μουζουράκης, Kollektiva, Afaza, Dason. Επίσης θα συμμετέχουν μαθητικά συγκροτήματα: από το Μουσικό Σχολείο Παλλήνης, το Μουσικό Σχολείο Ιλίου και οι One night band (Ν.Σμύρνη).

Στη Θεσσαλονίκη, το συλλαλητήριο και η συναυλία θα πραγματοποιηθούν στις 12 το μεσημέρι στο Άγαλμα του Βενιζέλου

Στα Γιάννενα, το συλλαλητήριο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 25 Σεπτέμβρη στις 12 το μεσημέρι στο Ρολόι και η συναυλία το Σάββατο 28 Σεπτέμβρη στην πλατεία.

Στην Πάτρα, η συγκέντρωση και η συναυλία θα πραγματοποιηθούν στις 12 το μεσημέρι στην πλατεία Γεωργίου και έχουν πάρει απόφαση συμμετοχής οι παρακάτω φοιτητικοί και σπουδαστικοί σύλλογοι: ΣΤΕΦ, ΣΔΟ, ΣΕΥΠ, Οικοτρόφων Εστίας ΤΕΙ, Μηχανικών Η/Υ, Μηχανολόγων Μηχανικών, Πολιτικών Μηχανικών, Μαθηματικού, Φυσικού, Χημικού, Βιολογικού, Επιστήμης των Υλικών, Παιδαγωγικού, Φιλολογίας, Φιλοσοφίας, Διοικήσης Επιχειρήσεων, Ιατρικής και Οικοτρόφων Εστίας ΑΕΙ.
Keywords
Τυχαία Θέματα