«συμπληρωματικο» πολυνομοσχεδιο για τα προαπαιτουμενα της πρωτης «αξιολογησης» - ψηφιζεται σημερα στην ολομελεια με συνοπτικες διαδικασιες

Με τις... καθιερωμένες πλέον απαράδεκτες διαδικασίες - εξπρές, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ προωθεί σήμερα για συζήτηση και ψήφιση στην Ολομέλεια της Βουλής το πολυνομοσχέδιο με τα συμπληρωματικά μέτρα για την ολοκλήρωση της πρώτης «αξιολόγησης» του μνημονίου. Το νομοσχέδιο έχει τίτλο «Επείγουσες ρυθμίσεις για την εφαρμογή της Συμφωνίας Δημοσιονομικών Στόχων και Διαρθρωτικών Μεταρρυθμίσεων»
και περιέχει νέο ορυμαγδό αντιλαϊκών αναδιαρθρώσεων.
Χτες, ψηφίστηκε επί της αρχής και επί των άρθρων με τις ψήφους των κομμάτων της κυβέρνησης στις αρμόδιες Επιτροπές της Βουλής, σε μια διαδικασία που πραγματοποιήθηκε με τρεις διαδοχικές συνεδριάσεις την ίδια ώρα.
Σήμερα το πρωί, θα ξεκινήσει η συζήτηση στην Ολομέλεια, η οποία θα ολοκληρωθεί το βράδυ με την ψηφοφορία. Το ΚΚΕ, κατά τη χτεσινή συζήτηση στις Επιτροπές, μέσω του κοινοβουλευτικού του εκπροσώπου, Νίκου Καραθανασόπουλου, προανήγγειλε ότι σήμερα θα καταθέσει αίτημα για διεξαγωγή ονομαστικής ψηφοφορίας.
Σε ό,τι αφορά το περιεχόμενο του νομοσχεδίου, η κυβέρνηση:
Keywords
Τυχαία Θέματα