ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΕΧΟΥΝ ΣΚΑΝΔΑΛΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΤΩΝ 365ΕΚ.ΕΥΡΩ...ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΨΕΙ ΔΙΣ.ΕΥΡΩ...ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΕ!!!

Χρηματική απάτη συνολικού ύψους 365 εκατ. ευρώ αποκαλύφθηκε σήμερα στην Ιταλία, με εμπλεκόμενο κατά κύριο λόγο έναν γερουσιαστή της Δεξιάς που θεωρείται ύποπτος για συνεργασία με τη Μάφια αλλά και στελέχη τηλεπικοινωνιακών εταιρειών.Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας “La Repubblica”, η ιταλική δικαιοσύνη εξέδωσε εντάλματα σύλληψης για τον Νικόλα Ντι Τζιρολάμο, μέλος του κόμματος “Popolo della Liberta” (PdL) (σ.σ. "Λαός της Ελευθερίας") του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, και ο πρώην διευθυντής της εταιρείας τηλεπικοινωνιών Fastweb, Σίλβιο Σκάλια.Η απάτη αφορά σε φοροδιαφυγή μέσω
της εγγραφής υπέρογκων ποσών για κλήσεις σε ξένες μη φορολογούμενες εταιρείες. Ήδη έχουν τεθεί υπό εποπτεία δύο εταιρείες τηλεπικοινωνιακών, η Telecom Italia Sparkle και η Fastweb, ενώ ήδη έχουν εκδοθεί 56 εντάλματα σύλληψης.Ο Ντι Τζιρολάμο προστατεύεται από την βουλευτική ασυλία, η οποία θα πρέπει να αρθεί από τη Γερουσία προκειμένου να συλληφθεί, ενώ ο Σκάλια καταζητείται ακόμη, τονίζεται από την εισαγγελία.
Keywords
Τυχαία Θέματα