Στα όρια τους οι εργαζόμενοι στη ναυτεμπορική - απίστευτες αντεργατικές συμπεριφορές

Στα όρια τους είναι οι εργαζόμενοι στον όμιλο της Ναυτεμπορικής (εφημερίδα, τυπογραφείο, site) μιας και η ιδιοκτησία συνεχίζει να εμπαίζει τους εργαζομένους με τον χειρότερο τρόπο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εργαζόμενοι στον όμιλο, είναι απλήρωτοι σχεδόν ολόκληρους 2 μήνες, χωρίς “φυσικά” να τους έχει κατατεθεί πότε το επίδομα του καλοκαιριού του 2017.Και γιατί λέμε σχεδόν ολόκληρους 2 μήνες ; Διότι η ιδιοκτησία, αφού έβαλε μέσα μισθολογικά τους εργαζόμενους 2 μήνες + το επίδομα
του καλοκαιριού...πλέον έχει επιλέξει να τους πληρώνει κάθε μήνα με έναντι το 30% του μισθού!
Αποτέλεσμα της παραπάνω άκρως αντεργατικής πολιτικής, είναι αυτή τη στιγμή, το σύνολο των εργαζομένων στον όμιλο της Ναυτεμπορικής...να έχουν πληρωθεί μόλις με το 30% του μισθού του Αυγούστου, χωρίς να έχουν πληρωθεί το επίδομα του καλοκαιριού!
Παράλληλα προς το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας έχει προγραμματιστεί συνέλευση των εργαζομένων στην ΕΣΗΕΑ, ενώ επίσης προγραμματίζεται και τριμερής συνάντηση στο Υπ. Εργασίας.
Πραγματικά απορούμε με ποια λογική τόσους μήνες που συμβαίνει αυτό, για ποιους λόγους δεν έχει παρέμβει η επιθεώρηση εργασίας ή το Υπ. Εργασίας, μιας και το θέμα είναι γνωστό στους δημοσιογραφικούς και πολιτικούς κύκλους.Ελπίζουμε τόσο το Υπ. Εργασίας όσο και η ίδια η κ. Αχτσιόγλου να δείξουν την απαραίτητη σοβαρότητα στο θέμα.
ΠΡΕΖΑ TV10-10-2017
Keywords
Τυχαία Θέματα