Σωματειο εργαζομενων στο νοσοκομειο «ευαγγελισμος»: με συγκεντρωση σημερα και σταση εργασιας στις 4 ιουλη απαντα στις απολυσεις δυο «εργολαβικων»

Με συγκέντρωση διαμαρτυρίας σήμερα Παρασκευή 1η Ιούλη, στις 7 π.μ. και στάση εργασίας τη Δευτέρα 4 Ιούλη όλων των εργαζομένων του νοσοκομείου από την έναρξη τις πρωινής βάρδιας έως τις 10 π.μ. και νέα συγκέντρωση στις 7:30 π.μ. απαντά το Σωματείο Εργαζομένων στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» στις απολύσεις δυο ελαιοχρωματιστών εργολαβικού συνεργείου, τις οποίες καταγγέλλει ως «τρομοκρατικές, τιμωρητικές και εκδικητικές».

Την
Παρασκευή κινητοποίηση θα γίνει αρχικά στα γραφεία της εργολάβου εταιρείας «ΑΡΙΑΝΘΗ ΗΛΙΑ ΕΠΕ», μετά στα ΤΕΠ με σκοπό την ενημέρωση όλων των εργαζομένων στη συνέχεια, στα γραφεία της Διοίκησης του νοσοκομείου.

Ήδη την Πέμπτη 30 Ιούνη αντιπροσωπεία του ΔΣ του Σωματείου, μαζί με αρκετούς εργαζόμενους, προχώρησε σε παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία της εργολάβου αλλά και στη Διοίκηση. Απαιτούν από την εργολάβο να ανακαλέσει άμεσα τις απολύσεις και να σταματήσει εδώ και τώρα την επιχείρηση τρομοκρατίας και των υπόλοιπων συναδέλφων.
Keywords
Τυχαία Θέματα