Σκανδαλωδης παρεμβαση διεθνους ινστιτουτου για το ελληνικο ελλειμμα

Σκανδαλώδη παρέμβαση του Διεθνούς Στατιστικού Ινστιτούτου (ISI) στην ελληνική κυβέρνηση και δικαιοσύνη με σκοπό την αρχειοθέτηση της δίωξης του Ανδρέα Γεωργίου, προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ, καταγγέλλουν με κοινή τους επιστολή η Ζωή Γεωργαντά και ο Νίκος Λογοθέτης, τέως μέλος η πρώτη και τέως αντιπρόεδρος ο δεύτερος της ΕΛΣΤΑΤ.

Συγκεκριμένα η κ. Γεωργαντά και ο κ. Λογοθέτης καταγγέλλουν ότι το 59ο διεθνές συνέδριό του το ISI στο Χονγκ Κογκ (26 - 29 Αυγούστου
2013) ξεκίνησε με το προσβλητικό και σκανδαλώδες, όπως το χαρακτηρίζουν, θέμα: “Εισβολή της Δικαιοσύνης στη διαδικασία της στατιστικής παραγωγής των επίσημων στατιστικών”.

Οι υπογράφοντες της επιστολής κάνουν λόγο για προγραμματισμένη παραπλάνηση των συνέδρων “με ψεύδη και συκοφαντίες κατά της Ελλάδας και των επιστημόνων της” και απαιτούν την καταγγελία από πλευράς του Προέδρου της Δημοκρατίας, του πρωθυπουργού και της Βουλής, προκειμένου να σταματήσει “επιτέλους η χωρίς αρχές αβάσιμη υπεράσπιση του Γεωργίου και όσων επεξεργάστηκαν τις στατιστικές αλχημείες του δημοσίου χρέους και ελλείμματος με σκοπό την μόνιμη κατακυρίευση της χώρας μας από ξένες Δυνάμεις απομύζησης του πλούτου της Ελλάδας μας και των συμπολιτών και συμπατριωτών μας”.
Keywords
Τυχαία Θέματα