Σεξιστικες προσβολες συριοπουλου προς την εκπροσωπο της πρωτοβουλιας στην εκβ

Σεξιστική λεκτική επίθεση από τον απεργοσπάστη της ΕΡΤ και βυσματία της ΝΔ Γιώργο Συριόπουλο αντιμετώπισε στο ΔΣ της περασμένης βδομάδας η εκπρόσωπος της Πρωτοβουλίας Αλληλεγγύης στην Ελληνική Κοινότητα Βρυξελλών, Άρτεμις Ροδοπούλου.
Η εκπρόσωπός μας ζητούσε εξηγήσεις πάνω στην πρόταση διοργάνωσης εκδήλωσης στην Ευρωβουλή με Έλληνες ευρω-υπαλλήλους και ευρω-βουλευτές πριν τις εκλογές. Ο Συριόπουλος άρχισε να απαντά ειρωνικά ότι "μπορούν να'ρθουν και τα παιδιά με τις καραμούζες", εννοώντας την Πρωτοβουλία, και στη συνέχεια απευθύνθηκε προσωπικά προς την Άρτεμη με ένα σεξιστικό σχόλιο τόσο τιποτένιο που δεν αξίζει καν να αναπαραγάγουμε εδώ. Όταν η Άρτεμις ρώτησε αν τον έχει προσβάλει ποτέ για να θεωρεί ότι έχει τέτοιο δικαίωμα, η απάντηση ήταν "όταν ανοίγεις πανό μπροστά μου, με προσβάλλεις". Η εκπρόσωπος μας αποχώρησε από τη συνεδρίαση ενώ ο Συριόπουλος ψέλλιζε κάτι περί 'ποιητικής α(η)δείας'.

Από ό,τι φαίνεται οι τοπικοί μνημονιο-τσολιάδες δεν έχουν ξεπεράσει ψυχολογικά την επικοινωνιακή νίλα που πάθανε με το πανό μας στο επίσημο άνοιγμα της Προεδρίας της Ντροπής στο Μποζάρ. Ας θυμίσουμε όμως κάποια πράγματα για τον εν λόγω "κύριο": o Συριόπουλος αποσπάστηκε από την ΕΡΤ με σκανδαλώδη τρόπο στις Βρυξέλλες το 2012 σε μια θέση δίχως αντικείμενο, με μηνιαίο επίδομα εκτός έδρας 1300 ευρώ, ενώ τα ετήσια εισοδήματά του άγγιζαν ήδη τα 100,000 ευρώ!
Keywords
Τυχαία Θέματα